· · Komentari: 0

Ono što prvo ugledate na slici otkriva kakvi ste u LJUBAVI: Rezultati vas mogu iznenaditi (FOTO)

Šta ste prvo ugledali?

1684572655_shutterstock_573172159.jpg
Foto: Shutterstock

Otkrijte kakvi ste u vezi kroz psihološki test koji istražuje nesvesne i podsvesne aspekte ljudske psihe koristeći vizuale i crteže! Prvo što primetite na fotografiji otkriće nešto o vama.

Vezan čovek

Ako ste prvo primetili vezanog čoveka između dva drveta, najveća slabost u vašim vezama je deo vaše ličnosti koja je na stalnoj ivici da započne sukob. To ne znači da ste u stalnom ili doslovnom sukobu sa svojim okruženjem.

Zapravo vodite bitku u sebi, a kako bi pronašli večnu ljubav i mir s drugom osobom, morate pronaći ljubav u sebi. Jer, ako ne volimo sebe kako ćemo voleti druge? Borite se da prihvatite sami sebe i svoje prednosti i svoje slabosti.

Ograda

Ako ste prvo primetili ogradu skloni ste zatvarnju od ostatka sveta. Niste spremni za rizik i da otvorite srce u trenutku.

Na ovaj način propuštate priliku za pravu ljubav. Prirodna je stvar da postoji želja da se zaštite, naročito ako postoje ranija loša iskustva. Ako ne riskirate, ne profitirate…

Čamac

Ako ste primetili čamac i gnezdo puno jaja – to znači da su vaši standardi visoki i da retko ko, skoro niko, ne može da ih ispuni. Sklonost savršenstvu vodi ka samoći.

Lobanja

Ako ste prvo primetili lobanju, sloni ste anksioznim mislima i brizi na svim mogućim poljima. Umerena doza opreza je poželjna, preterana nepoželjna.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.