· · Komentari: 0
KORISNO

Probudite kreativnost u sebi: Staru majicu pretvorite u prelepi komplet u samo nekoliko koraka (VIDEO)

Ako imate talenat za šivenje, pogledajte ovaj video.

1611227320_majicaa.png
Foto: Printskrin / instagram / fivemin_crafts

Neke stvari koje nam ne trebaju i više ih ne nosimo, ne treba bacati. Uz pomoć samo malo dobre volje i spretnosti, stare stvari možete pretvoriti u prelepe odevne komade za decu.

Pročitajte još: Volite da SPAVATE SA ČARAPAMA? Evo šta to govori o vašem karakteru

U sledećem videu pogledajte kako da od jedne majice za odrasle možete da napravite kompletić za decu. Treba vam malo vremena i šivaćeg umeća.

Potrebno je da dobro ocenite koliko će vam trebati materijala za gornji, a koliko za donji deo. Zatim je potrebno te isečene delove ušiti, a za donji deo zašiti i lastiš. Od ostatka uzeti dva manja duža dela i iskorisiti kao vezivanje za majčicu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.