Oglas
· · Komentari: 0

Vaše ideje konačno mogu postati stvarnost: Uredite životni prostor po svojoj meri (FOTO)

Ulepšajte dom brzo i lako

1659694217_0.jfif
Foto: Promo
Oglas

Neverovatno je kako uz samo malo vremena i kreativnosti vaš životni prostor može da izgleda kao iz snova. Roma Company se potrudila da u svoj asortiman uvrsti različite vrste dekorativnih sprejeva vrhunskog kvaliteta i na taj način pomogne da vaše ideje sprovedete u dela. Sve što vam je potrebno pored već pomenute ideje i kreativnosti  je dobra volja i izbor pravog dekorativnog spreja.

Ukoliko ste tip osobe koji voli prirodu, divlje planinske predele, nepregledne šljunkovite plaže, u tom slučaju dekoratini sprej za postizanje EFEKAT KAMENA je idealan za vas. Za sprejeve koji postižu efekat kamena najidealnije su podloge poput drveta, metala, betona, gipsa koji u nekoliko poteza spreja dobijaju najsjajnije odraze belog kamena, minerala, crnog granita ili krečnjaka. Takođe, postiže se i efekat šljunkovite podloge.

 

 

Foto: Promo

Foto: Promo

SPREJEVI SA METALIK EFEKTOM savršeni su za kreiranje elegantnih i briljantnih metalik završnih obrada. Sprej se može nanositi na drvo, metal, gips, zidove, keramiku i samim tim nudi širok spektar primene na najrazličitijim mestima u vašem životnom prostoru.

Foto: Promo

 

 

 

 

 

Foto: Promo

Foto: Promo

Da vaš dom zasija punim sjajem u pomoć pristiže Romin proizovd u obliku dekorativnog spreja za  BLISTAVI ZLATNI ILI SREBRNI EFEKAT. Širok spektar primene ovog dekorativnog spreja na površinama poput stakla, drveta, kartona, metala, ostavlja blistavi svetlucav srebrni ili zlatni sjaj i jednu toplu prirodnu notu u vašem domu.

 

 

Foto: Promo

Foto: Promo

Posebna boja u spreju za upotrebu na materijalima poput plastike, drveta, metala, koja akumulira svetlost i potom svetli u mraku još jedno je od originalnih proizvoda Roma Company. Efekat SJAJI U MRAKU postiže se dekorativnim sprejom čija je upotreba praktična na prekidačima za svetlo , plafonima, zidovima, postoljima lampi , okvirima vrata itd. Vaš dom dobiće jednu modernu notu a može biti i posebno zanimljiv najmlađim ukućanima.

Foto: Promo

 

 

Foto: Promo

TEKSTURNI MULTI-KOLOR SPREJ je visokokvalitetan reljefni sprej sa multi bojom u jednoj boci, izuzetan za nameštaj na terasama i verandama. Vaš nameštaj dobiće izuzetno moderan ton reljefnog vizuelnog efekta a pored osveženog izgleda i već postojeće udobonsti omogućiće ukućanima prijatniji borovak i odmor.

 

 

Foto: Promo

Foto: Promo

Još jedan od izuzetnih Rominih proizvoda u obliku dekorativnih sprejeva jeste sprej za postizanje EFEKTA MATIRANOG STAKLA. Vitražna boja za staklo trenutno transformiše izgled bistrog stakla u staklo obojeno prozirnim premazom koji je čvrst i otporan na ogrebotine. NJegova primena odnosi se samo za upotrebu u enterijieru.

 

Foto: Promo

 

Dekorativni sprejevi viskog kvaliteta mogu se pronaći u svim radnjama Roma Company širom Srbije, među mnogim proizvodima iz širokog spektra asortimana za uređenje vašeg doma.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas