· · Komentari: 0

Test ličnosti: Može vam pomoći da shvatite zašto ne možete da kreirate STABILNU i lepu ljubavnu vezu (FOTO)

Pokazaće vam kojie nedostatke imate u ljubavi

1667309067_Foto-Printscreen-FACEBOOK-THE-MINDS-JOURNAL.jpg
Foto: Printscreen/ Facebook - THE MINDS JOURNAL

Test sa optičkim iluzijom može otkriti način na koji posmatrate stvari oko sebe, kao i kakav odnos imate sa sobom i sa drugima. Na osnovu detalja koje primećujete na slikama koje u sebi sadrže optičku varku, možete saznati neke svoje karakterne osobine, prednosti, mane, kao i kakve veze kreirate.

Test pred vama otkriva koji su vaši "nedostaci" u ljubavi, odnosno šta je ono što vam otežava da kreirate stabilnu, dobru i lepu vezu. Pogledajte sliku, pa pročitajte rešenje šta predstavlja ono što ste prvo uočili.

Rešenja testa - ako ste prvo primetili:

1. Lice ucrtano na vratu muškarca - Vi ste mudra osoba koja uvek razmišlja nekoliko koraka unapred. Lako analizirate situacije, predviđate kako će drugi razmišljati i planirate vaše akcije. Volite da pronađete mir u haosu i uvek se trudite da smanjite stres. Veoma ste organizovani i detaljni kada je reč o planiranju budućih poduhvata. Ipak, u ljubavi ne možete sve planirati, ona se događa spontano, u vezi često postoje usponi i padovi. Oslobodite se želje da kontrolišete svoje odnose, ne možete baš na sve da utičete. Pustite da stvari idu svojim tokom.

2. Osoba koja bere voće - Vođeni ste ciljevima i veoma ste ambiciozni u pogledu svoje karijere. Odbijate da prihvatite bilo šta manje od onoga što mislite da je savršeno. Vi ste rođeni perfekcionista, a vaš život se često pretvara u bezgraničnu trku za uspehom. Ako zanemarite partnera zbog svoje karijere, to može dovesti do problema u vašoj vezi. Uložite sebe u svoju vezu koliko i u svoj posao - napravite čaroban balans. Dajte svom partneru do znanja da ga cenite koliko i svoju karijeru.

3. Majka i dete - Porodica zauzima važnomesto u svom životu, ali u ljubavnim okolnostima često je važno da odluku sami donesete. Trebalo bi da cenite mišljenja članova vaše porodice o vašem romantičnom partneru ili supružniku. Ali neće biti dobra ideja da se oslanjate na njihovo mišljenje pri donošenju važnih odluka o vašoj vezi. Prihvatite njihove povratne informacije otvorenog uma, a zatim radite na svojoj vezi nezavisno bez ičijeg uticaja.

Pročitajte još: TEST LIČNOSTI: Omiljena boja i simboli koje crtate otkrivaju vaš karakter

4. Ptice koje lete - Vi ste maštovite osobe, rođeni sanjari koji žive pomalo u svetu iluzija i bajki. Skloni ste tome da idealizujete osobu sa kojom ste u vezi, verujete uvek da ste pronašli princa iz bajke, ali ta veza je često daleko od sudbonosnog romantičnog iskustva. Nastavite da sanjate, ali se potrudite i da u određenim situacijama budete prizemni.

5. Lice muškarca - Retko kada napravite prvi korak, pa čak se i prvi obraćate drugima. U ljubavi imate veliki strah da ćete biti odbijeni. Radije izbegavate društvene interakcije.Stidljivi ste, pa često delujetee i hladno drugima koji teško mogu da razbiju vašu barijeru. Pokušajte da se oslobodite ovog straha, razgovarajte sa drugima, pokažite da ste otvoreni za poznanstvo. Pa i ako se dogodi da vas neko odbije, to nije ništa strašno, već samo znak da ta osoba i nije bila za vas.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.