Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тест личности: Може вам помоћи да схватите зашто не можете да креирате СТАБИЛНУ и лепу љубавну везу (ФОТО)

Показаће вам којие недостатке имате у љубави

1667309067_Foto-Printscreen-FACEBOOK-THE-MINDS-JOURNAL.jpg
Фото: Принтсцреен/ Фацебоок - ТХЕ МИНДС ЈОУРНАЛ
Oglas

Тест са оптичким илузијом може открити начин на који посматрате ствари око себе, као и какав однос имате са собом и са другима. На основу детаља које примећујете на сликама које у себи садрже оптичку варку, можете сазнати неке своје карактерне особине, предности, мане, као и какве везе креирате.

Тест пред вама открива који су ваши "недостаци" у љубави, односно шта је оно што вам отежава да креирате стабилну, добру и лепу везу. Погледајте слику, па прочитајте решење шта представља оно што сте прво уочили.

Решења теста - ако сте прво приметили:

1. Лице уцртано на врату мушкарца - Ви сте мудра особа која увек размишља неколико корака унапред. Лако анализирате ситуације, предвиђате како ће други размишљати и планирате ваше акције. Волите да пронађете мир у хаосу и увек се трудите да смањите стрес. Веома сте организовани и детаљни када је реч о планирању будућих подухвата. Ипак, у љубави не можете све планирати, она се догађа спонтано, у вези често постоје успони и падови. Ослободите се жеље да контролишете своје односе, не можете баш на све да утичете. Пустите да ствари иду својим током.

2. Особа која бере воће - Вођени сте циљевима и веома сте амбициозни у погледу своје каријере. Одбијате да прихватите било шта мање од онога што мислите да је савршено. Ви сте рођени перфекциониста, а ваш живот се често претвара у безграничну трку за успехом. Ако занемарите партнера због своје каријере, то може довести до проблема у вашој вези. Уложите себе у своју везу колико и у свој посао - направите чаробан баланс. Дајте свом партнеру до знања да га цените колико и своју каријеру.

3. Мајка и дете - Породица заузима важноместо у свом животу, али у љубавним околностима често је важно да одлуку сами донесете. Требало би да цените мишљења чланова ваше породице о вашем романтичном партнеру или супружнику. Али неће бити добра идеја да се ослањате на њихово мишљење при доношењу важних одлука о вашој вези. Прихватите њихове повратне информације отвореног ума, а затим радите на својој вези независно без ичијег утицаја.

Прочитајте још: ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Омиљена боја и симболи које цртате откривају ваш карактер

4. Птице које лете - Ви сте маштовите особе, рођени сањари који живе помало у свету илузија и бајки. Склони сте томе да идеализујете особу са којом сте у вези, верујете увек да сте пронашли принца из бајке, али та веза је често далеко од судбоносног романтичног искуства. Наставите да сањате, али се потрудите и да у одређеним ситуацијама будете приземни.

5. Лице мушкарца - Ретко када направите први корак, па чак се и први обраћате другима. У љубави имате велики страх да ћете бити одбијени. Радије избегавате друштвене интеракције.Стидљиви сте, па често делујетее и хладно другима који тешко могу да разбију вашу баријеру. Покушајте да се ослободите овог страха, разговарајте са другима, покажите да сте отворени за познанство. Па и ако се догоди да вас неко одбије, то није ништа страшно, већ само знак да та особа и није била за вас.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas