· · Komentari: 0

U jeku popularnosti povukla se sa javne scene: Danas izgleda NEVEROVATNO, a vlasnica je prodavnice

Bila je jedna od najpopularnijih glumica 20. veka

1661755038_kejti.jpg
Foto: Profimedia

Fibi Kejts, rođena je u NJujorku 1963. godine, a njen otac je bio TV i pozorišni producent. U javni svet istupila je kao tinejdžerka, baveći se modelingom, a pojavljivala se u nekoliko magazina namenjenim tinejdžerima, kao što je "Seventeen". Ipak, modna industrija joj se nije dopadala, pa je govorila da joj se činilo da je modeling "ista stvar, koja se ponavlja iznova i iznova" i "da se bavila time isključivo zbog novca".

Pročitajte još: Roditelji su je udali za zlostavljača u 16. godini: Sedam godina je preživljavala PAKAO sa čovekom koga nije poznavala (VIDEO)

Nezadovoljna modelingom, Fibi je odlučila da se bavi glumom. "Paradise" (1981) je njen debitantski film i u njemu je izvela nekoliko golišavih scena i kasnije izjavila da je zažalila što ih je uradila: "Ono što sam naučila jeste da nikad ne radim slične filmove".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @phoebe.cates.fanpage

Godinu dana kasnije glumila je u filmu "Pobuna na vojnoj akademiji" i čuvena scena gde je ona u crvenom bikiniju, magazin "Rolingstons" je ocenio kao "najupečatljivije skidanje bikinija u istoriji filma: "Scena u toplesu bila je smešna, što je olakšalo posao. Ako devojka želi karijeru, mora biti spremna da se skine. Ako imaš dobro telo zašto to ne pokazati?, pričala je. Kasnije, igrala je u "Prvatnoj školi", filmovima "Gremlini"... Početkom devedesetih glumila je u filmu "Ne tupi, Frede", kao i još nekim filmovima koji nisu dobro prošli kod kritike, a ni publike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @phoebe.cates.fanpage

Na audiciji za ulogu u filmu "The big chill" (1983), upoznala je glumca Kevina Klajna. Par godina kasnije, postali su par, a zanimljivo je šta je Kevin rekao za "Entertainment Weekly" povodom njihovog prvog susreta: "Ona je previše srećna da bude sa mnom. Tako je entuzijastična po pitanju života. O čemu ćemo razgovarati?" Venčali su se 1989. i imaju dvoje dece sina Ovena i ćerku Gretu. Iako se više ne bavi glumom, Fibi je uspešna preduzetnica i vlasnica radnje sa igračkama, knjigama, parfemima: "Moj san je bio da otvorim prodavnici, tu ideju sam imala oduvek imala u glavi. U početku su se svi pitali zašto to radim, ali to je bio projekat koji se uspešno realizovao". Evo kako danas izgleda.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.