Oglas
· · Komentari: 0

Može pomoći kod ublažavanja BOLOVA U GRLU: Sve što treba da uradite jeste da pomešate DVA SASTOJKA IZ KUHINJE

Ublažite tegobe bolova u grlu na potpuno prirodan način

1667898944_kasaljj.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Tokom jeseni, prehlade su česta pojava, a sa prehladama dolazi i neprijatan bol u grlu. Skoro svi uzimaju lekove i septolete, ali možete pokušati da ublažite bolove na prirodniji način.

Sve što vam treba:

  • 3 kašike meda
  • 1 kašičica kurkume

Pročitajte još: Zablude o TUŠIRANJU u koje verujemo: Stručnjaci objašnjavaju gde grešimo i da li je jutarnje tuširanje dobro za kožu

Pomešajte ova dva sastojka i drvenom kašičicom uzimajte smesu na nekoliko sati. Pri tom je važno da ostavite mešavinu meda i kurkume  da se istope u ustima, kako bi obložile sluzokožu grla.

Kurkuma nosi epitet kraljice začina i to sa razlogom. Ono što ovu biljku izdvaja od ostalih jeste širok spektar antioksidanasa, ali i antivirusna, antibakterijska, antimikotička, antimutagena, antiupalna i antikancerogena svojstva. Sadrži i proteine, vitamine C, E i K, bakar, kalcijum, kalijum, gvožđe i cink, niacin i vlakna.

Ovaj začin u kombinaciji sa medom predstavlja fantastičnu kombinaciju.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas