Oglas
· · Komentari: 0

Kada je PRERANO ZA VERIDBU? Parovi bi trebalo da sačekaju da prođe jedna faza

Čak i ako ste sa nekim godinama u vezi, pa čak i ako ste potpuno sigurni da ćete provesti svoj život sa njim, može biti teško odlučiti se kada je vreme za veridbu

1705154655_shutterstock_2300644619.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

To je velika odluka i ona koju definitivno ne želite da olako shvatite, na kraju krajeva, nikada ne možete biti 100 posto sigurni u to kada je najbolje da postavite pitanje ili kažete čuveno "da", samo morate biti sigurni da ste spremni da pokušate.

Koliko brzo je prerano da se verite?

Poslednja stvar koju želite da uradite je da požurite svoju odluku. Ne postoji konkretno pravilo koje određuje tačno vreme za prosidbu, ali zabavljanje najmanje godinu dana pre nego što se preduzme sledeći korak je u korelaciji sa uspešnijim brakovima. Što ste duže zajedno, to su bolje šanse za dugotrajnu zajednicu, istraživanju kažu da oni koji se vere posle tri ili više godina imaju 39 procenata manje šanse da će se razvesti od onih koji se zabavljaju samo godinu dana, piše Brides. 

Takođe je važno da se uverite da je faza medenog meseca prošla. Tokom ranih faza vaše veze, promene u vašim hormonima mogu dovesti do toga da imate ružičaste naočare, što znači da uvećavate vredne kvalitete vašeg partnera i previđate sve crvene zastavice. Faza medenog meseca traje između šest meseci i dve godine, prema mišljenju psihologa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas