· · Komentari: 0

Koju boju kose MUŠKARCI smatraju najprivlačnijom? Istraživanje pokazalo kojim ženama češće PRILAZE, a koje bi pre OŽENILI

Boja kose koja najviše privlači muškarce

1670414397_Foto-Shutterstock-devojke.jpg
Foto: Shutterstok

Nekada zaista imamo utisak da boja kose ta koja privlači muškarce. Nije tajna da neki muškarci više vole plavuše, dok se drugi kunu u brinete. Da li ste se ikada zapitali zašto je to tako i šta to govori o osobi? Neka istraživanja su pokazala da su žene sa svetlijom kosom popularnije među muškarcima i da plavuše u proseku imaju bogatije supružnike.

Kako prenosi direktno.rs, jedna od studija pokazala je i da se plavuše smatraju pristupačnijim pa im muškarci lakše i češće prilaze. Muškarci, takođe, ženama pripisuju različite kvalitete na temelju njihove boje kose.

Pročitajte još: Ko kaže da sa STO kilograma ne možete da izgledate zanosno: Ešli Grejm ponosno prošetala atribute u lepršavoj haljini (FOTO)

Stručnjaci su otkrili da su crvenokose u muškim očima đeluju temperamentnije, dok su im brinete arogantne, ali u drugu ruku privlačnije i inteligentnije.

Dakle, ako muškarci traži ozbiljne partnerke, velika je verovatnoća da će izabrati crnku. Tezu da muškarci više vole plavuše, ali da se, ipak, žene crnkama potvrdilo je jedno istraživanje u Velikoj Britaniji.

Čak 52 odsto ispitanika nije odstupilo od stava da se mnogo bolje prođe u životu pored partnerke tamne boje kose. Svaki peti ispitanik je istakao da su plavuše seksepilnije, ali da bi na ludi kamen stali isključivo sa crnkom jer su, prema njihovom mišljenju, pouzdanije, nežnije i mogu da daruju više ljubavi.

I francuski naučnici su potvrdili ovakav stav, ali su se bavili i pitanjem da li je dame zlatne kose lakše zavesti od ostalih žena.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.