· · Komentari: 0
VEZE

Žene ne vole zagonetne, već direktne muškarce, a DOKAZ je pored nas

Žene više vole direktne muškarce, one sa kojima uvek znaju na čemu su.

1629372854_Depositphotos_79096062_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Kod njih nema skrivenih namera, pa dame mogu da se opuste i budu ono što jesu. Veza sa takvim partnerom ne uzrokuje stres i anksioznost, jer će uvek drugoj polovini dati do znanja šta misli i oseća, šta mu se dopada, a šta ne.

Ako je muškarac direktan u komunikaciji, ženi će biti prijatno u njegovom društvu. Neposredan tip zrači samopouzdanjem, a to je jedna od glavnih osobina koju dame cene kod suprotnog pola. Takav muškarac je spreman da preuzme inicijativu, otvoren je i može mu se verovati. Da bi neko snažno pokazao svoja osećanja, potrebno je da ima jak karakter i izraženu emotivnu inteligenciju, što odlikuje ovakve tipove.

Pročitajte još: Kako prepoznati MATERIJAL za brak? Jedno pitanje rešava sve

On ne “zavlači” partnerku, ako više nije zainteresovan za nju, to će joj reći, pa ona neće biti u zabludi. Ukoliko želi samo seks, žena će biti u prilici da sama odluči da li pristaje na takvu kombinaciju ili ne. Dakle, on uvek igra otvorenih karata.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.