Oglas
· · Komentari: 0
promo

Hit popustima do novog dušeka i kvalitetnog sna!

Dobar san je od izuzetnog značaja i presudan za osećaj potpunog odmora. Kako u današnje vreme često radimo mnogo toga na uštrb spavanja, noćni san postao je luksuz

1682580928_01.jpg
Foto: Promo
Oglas

Upravo zbog toga važno je odabrati adekvatan dušek koji će podržati vaš kvalitetan san.

Ukoliko planirate da u skorije vreme preuredite svoju spavaću sobu ili kupite novi dušek, SJAJNA VEST je da su u  Forma Ideale dušeci trenutno na odličnom POPUSTU.

Možete birati između dušeka sa žičanim, džepnim jezgrom ili dušeka koji su spoj raznih memorijskih pena.

Kreveti sa unutrašnjim oprugama su starija i „tradicionalnija“ opcija, ali postoji mnogo visokokvalitetnih, udobnih i modernih opružnih dušeka. Ovaj tip dušeka je generalno pristupačniji, pruža čvrstu podršku, kao i odličan protok vazduha, što je posebno pogodno za ljude koji se tokom noći više znoje.

Foto: Forma Ideale

Dušek GREY PLUS dimenzija 80x190 sa žičanim jezgrom idealan je izbor za odmor i opušanje, a trenutno je na popustu od 40%, po ceni od 15.190 dinara. Vaš izbor može da bude i dušek ORTOPEDIK 90x200, koji možete kupiti po veoma povoljnoj akcijskoj ceni, počev od 8.990 dinara, u zavisnosti od dimenzija.

Ukoliko se opredelite za neki od dušeka sa džepičastim jezgrom, sjajan izbor je dušek FRESH, u dimenzijama 160x200 cm, trenutno na akciji i dostupan po ceni od 25.990 dinara.

Dušeci izrađeni samo od pene, obično koriste mešavinu memorijske pene, poliuretanske pene i drugih materijala. Materijal ovih dušeka je mekan, ali i dalje pruža odličnu podršku i stabilnost.

Dušek MEMFIS dizajniran je od tri vrste visokokvalitetnih pena i spada u srednje tvrde dušeke. Ovakav sastav dušeka obezbeđuje maksimalan komfor, a ovaj dušek, dimenzija 90x180 cm, trenutno možete kupiti po izuzetnoj ceni od 15.690 dinara. Isti model dušeka MEMFIS u dimenzijama 160 x 200 cm možete kupiti po akcijskoj ceni od 28.590 dinara.

Foto: Forma Ideale

Rešenja za dodatni komfor i kvalitatan san su i naddušeci, koji se obično koriste za modifikovanje nivoa udobnosti dušeka. Naddušek ALOYA MEMO možete trenutno kupiti veoma povoljno, po ceni od 5.990 dinara, a sjajan izbor je i naddušek FRESH, koji možete birati u više dimenzija, počev od cene od 5.820 dinara.

U Forma Ideale salonima i Internet prodavnici do 6. maja je aktuelna mesečna akcija, a na popustu je širok izbor dušeka sa popustima i do 40%. U 41 salonu Forma Ideale, u 37 gradova u Srbiji (prodajnu mrežu pogledajte ovde), kao i u Internet prodavnici možete odabrati željeni dušek, i sve to možete, ako želite, platiti na odloženo (uslovi plaćanja)!

Foto: Promo

Svega nekoliko koraka potrebno je da nađete svoj idealan dušek koji će učiniti da budete odmorni - izaberite onaj za koji mislite da bi vam najviše odgovarao, odaberite način plaćanja koji vam odgovara, naručite ili ugovorite isporuku i obezbedite sebi svakodnevno kvalitetan san!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas