Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
промо

Хит попустима до новог душека и квалитетног сна!

Добар сан је од изузетног значаја и пресудан за осећај потпуног одмора. Како у данашње време често радимо много тога на уштрб спавања, ноћни сан постао је луксуз

1682580928_01.jpg
Фото: Промо
Oglas

Управо због тога важно је одабрати адекватан душек који ће подржати ваш квалитетан сан.

Уколико планирате да у скорије време преуредите своју спаваћу собу или купите нови душек, СЈАЈНА ВЕСТ је да су у  Forma Ideale душеци тренутно на одличном ПОПУСТУ.

Можете бирати између душека са жичаним, џепним језгром или душека који су спој разних меморијских пена.

Кревети са унутрашњим опругама су старија и „традиционалнија“ опција, али постоји много висококвалитетних, удобних и модерних опружних душека. Овај тип душека је генерално приступачнији, пружа чврсту подршку, као и одличан проток ваздуха, што је посебно погодно за људе који се током ноћи више зноје.

Фото: Forma Ideale

Душек ГРЕY ПЛУС димензија 80x190 са жичаним језгром идеалан је избор за одмор и опушање, а тренутно је на попусту од 40%, по цени од 15.190 динара. Ваш избор може да буде и душек ОРТОПЕДИК 90x200, који можете купити по веома повољној акцијској цени, почев од 8.990 динара, у зависности од димензија.

Уколико се определите за неки од душека са џепичастим језгром, сјајан избор је душек FRESH, у димензијама 160x200 цм, тренутно на акцији и доступан по цени од 25.990 динара.

Душеци израђени само од пене, обично користе мешавину меморијске пене, полиуретанске пене и других материјала. Материјал ових душека је мекан, али и даље пружа одличну подршку и стабилност.

Душек MEMFIS дизајниран је од три врсте висококвалитетних пена и спада у средње тврде душеке. Овакав састав душека обезбеђује максималан комфор, а овај душек, димензија 90x180 цм, тренутно можете купити по изузетној цени од 15.690 динара. Исти модел душека MEMFIS у димензијама 160 x 200 цм можете купити по акцијској цени од 28.590 динара.

Фото: Forma Ideale

Решења за додатни комфор и квалитатан сан су и наддушеци, који се обично користе за модификовање нивоа удобности душека. Наддушек ALOYA MEMO можете тренутно купити веома повољно, по цени од 5.990 динара, а сјајан избор је и наддушек FRESH, који можете бирати у више димензија, почев од цене од 5.820 динара.

У Forma Ideale салонима и Интернет продавници до 6. маја је актуелна месечна акција, а на попусту је широк избор душека са попустима и до 40%. У 41 салону Forma Ideale, у 37 градова у Србији (продајну мрежу погледајте овде), као и у Интернет продавници можете одабрати жељени душек, и све то можете, ако желите, платити на одложено (услови плаћања)!

Фото: Промо

Свега неколико корака потребно је да нађете свој идеалан душек који ће учинити да будете одморни - изаберите онај за који мислите да би вам највише одговарао, одаберите начин плаћања који вам одговара, наручите или уговорите испоруку и обезбедите себи свакодневно квалитетан сан!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas