Oglas
· · Komentari: 0

Nudimo van najpovoljnije rešenje za opremanje stana od 60m2!

Renoviranje kompletnog stana, ili pak opremanje novog, veliki je i zahtevan poduhvat koji svima stvara brigu, pre svega jer pre samog početka ne možemo ni da zamislimo koliko će sve da nas košta

1686213005_01-720x500.jpg
Oglas

Prilikom uređivanja stana, izuzetno je važno da pronađemo stručnjaka za uređenje enterijera i dobijemo dobar savet kako da uredimo svoj prostor za život tako da bude stilizovan, funkcionalan, ali i da se troškovi što bolje uklope u naš budžet.

Ukoliko se pripremate za ovu veću investiciju, predstavljamo vam savete stručnjaka za uređenje enterijera koji će vam pored predloga kako da uredite novi životni prostor, pomoći i u tome da dobijete odgovor na pitanje „Koliko košta opremanje stana od 60m2?“ . Za najpovoljnije opremanje stana od 60m2 nameštajem, pronašli smo rešenje u Forma Ideale do kraja akcije IDEALNA PONUDA ZA OPREMANJE DOMA do 01. jula.

Dizajneri enterijera Forma Ideale dali su predlog opremanja stana rukovođeni time da stan od 60 m2 poseduje predsoblje, kupatilo, dnevnu sobu u okviru koje su i kuhinja i trpezarija, spavaću sobu i dečiju sobu. Dodatni prostor koji pripada ovom primeru stana je i terasa, dovoljno komforna za prijatne trenutke na otvorenom.

Za stan ovakve osnove potrebno je 18 paketa laminata, što je dovoljno da pokrije površinu podova bez kupatila i terase, koji su pokriveni pločicama, a predlog naših dizajnera je laminat SUPER NATURAL 8/32, atraktivnog, neutralnog dekora, čija je aktuelna akcijska cena po paketu 2.499 dinara, odnosno 44.982 dinara za kompletnu površinu poda.

Predsoblje je dobro iskoristiti za odlaganje obuće i odeće koju svakodnevno koristite za izlaske, pa je predlog da se u ovom prostoru nađe adekvatan cipelar ili predsoblje, poput predsoblja NEPO PLUS, čija je aktuelna cena 12.990 dinara.

Kao i kod stanova manjih dimenzija,najbolje je kuhinju postaviti uz jedan zid, a naš predlog ovog puta je kuhinja DIVA 200, čija cena je za vreme aktuelne akcije snižena za čak 51% i iznosi 34.990 dinara.

Trpezarijski sto sa četiri stolice, može povezati kuhinjski deo sa delom koji je namenjen dnevnom boravku, a predlog naših dizajnera enterijera je trpezarijski sto SABRINA, po aktuelnoj ceni od 14.990 dinara, kao i atraktivne trpezarijske stolice ERIS, po akcijskoj ceni 5.990 dinara, što bi za preporučene četiri stolice ukupno iznosilo 23.960 dinara.

Kako bi dnevni boravak bio komforan i funkcionalan, važno je pri izboru osnovnog nameštaja ne preterivati. Osnovni elementi nameštaja koji su potrebni su: ugaona garnitura, poput ugaone garniture RAVENA po aktuelnoj ceni od 39.990 dinara, klub sto BAYONNE fi 45x50 dostupan za 4.590 dinara, kao i regal GLEN, čija akcijska cena do 1. jula iznosi samo 13.990 dinara, a koji je odličan izbor zahvaljujući rasporedu upotrebnog prostora koji će odgovoriti na vaše potrebe.

Tepih i zavese su stvar ličnog izbora, ali zbog topline koja je potrebna svakom domu, naši dizajneri enterijera predlažu da odaberete tepih manjih dimenzija. Opciono možete odabrati i zavese, obične ili trakaste, koje će vam omogućavati da na lak način podešavate stepen osvetljenja u vašem životnom prostoru.

Prostor spavaće sobe je važno opremiti neophodnim komadima nameštaja, kao što su francuski ležaj SPINA dostupan po ceni od 35.990 dinara i klizni garderober LONGLINE 170 po aktuelnoj ceni od 19.990 dinara.

Dečiju sobu, kako biste ostvarili maksimalnu uštedu, a ujedno je učinili i modernom i funkcionalnom, opremite krevetom AGATA 200x90 po aktuelnoj akcijskoj ceni od 17.990 dinarakliznim garderoberom KHANEA 120 po ceni od 15.990 dinara,otvorenom policom REBELO POP 2K1V po ceni od 11.990 dinara, kao i kompjuter stolom REBELO koji na akciji „IDEALNA PONUDA ZA OPREMANJE DOMA“ u trajanju do 01. jula, iznosi 11.990 dinara.

Ukoliko želite da opremite i terasu, naš predlog je baštenski set PRAKTIK po ceni od 14.990 dinara.

Ukoliko vas interesuje koliko košta opremanje stana od 30m2 kupovinom u salonima Forma Ideale tokom akcijskih popusta, više informacija možete dobiti na veb sajtu www.formaideale.rs, gde ujedno možete videti i šta je to sve na akcijskom sniženju do 01. jula!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas