Oglas
· · Komentari: 0
promo

Otvoren novi salon Forma Ideale u Sremskoj Mitrovici

Sremska Mitrovica, 29. avgust 2023 – Novi salon Forma Ideale svečano je otvoren u Sremskoj Mitrovici, na adresi Marka Aurelija bb, uz prisustvo lokalnih medija, kao i brojnih zainteresovanih posetilaca

1693314476_01-730x550.jpg
Foto: Forma Ideale
Oglas

Sremska Mitrovica, 29. avgust 2023 – Novi salon Forma Ideale svečano je otvoren u Sremskoj Mitrovici, na adresi Marka Aurelija bb, uz prisustvo lokalnih medija, kao i brojnih zainteresovanih posetilaca.

Salon Forma Ideale u Sremskoj Mitrovici, čiji izložbeno-prodajni prostor iznosi preko 1.800 m2, kupcima omogućava veliki izbor artikala iz bogatog asortimana pločastog i tapaciranog nameštaja Forma Ideale, dela asortimana iz partnerskog programa, dekoraciju za enterijere, kao i veliki izbor laminata i tepiha.

Jedna od pogodnost u prva tri dana od otvaranja, biće dodatnih 10% popusta na celokupan asortiman i već snižene cene, za sve korisnike loyalty kartice, kao i stalni benefiti pri kupovini - odloženo plaćanje čekovima građana, kupovina preko administrativne zabrane, uključujući i korisnike PIO fonda (penzioneri do 12 meseci) i odloženo plaćanje kreditnim karticama Banca Intesa do 24 meseca.

Novi salon Forma Ideale u Sremskoj Mitrovici biće otvoren za posetioce od ponedeljka do petka od 8 do 21h, kao i subotom od 9 do 18h.

*Salon Forma Ideale u Roda centru, na lokaciji Timočke divizije 1, prestao je sa radom 26. avgusta.

 

Foto: Promo

O kompaniji

Forma Ideale je lider u proizvodnji i prodaji pločastog nameštaja u Srbiji i regionu. Razvojni put rastućeg preduzeća rezultat je dobre organizacije, pažljivog planiranja i konstantnog i detaljnog proučavanja zahteva tržišta i odgovaranja na njih.

Forma Ideale se danas svrstava u rang velikih preduzeća, sa oko 1.800 zaposlenih. Proizvodnja se realizuje u dva proizvodna pogona, u Kragujevcu i Majdanpeku, uz primenu najsavremenijih tehnoloških procesa, a proizvodno-skladišni prostor se prostire na približno 70.000 m2.

Uspešna tržišna orijentacija i dobra komercijalna politika, omogućile su da kompanija ima vodeću poziciju u Srbiji. Razgranata maloprodajna mreža obuhvata 42 salona (računajući i internet prodavnicu), koji se prostiru na više od 60.000 m2 u gotovo svim većim gradovima u Srbiji.

Foto: Promo

Tokom 28 godina rada proširen je prostor za poslovanje i na svetska tržišta, što je rezultiralo da kompanija Forma Ideale postane jedan od vodećih izvoznika nameštaja u Srbiji. Trenutno se oko 80 odsto proizvoda Forma Ideale plasira kroz izvoz u više od 80 zemalja Evrope, Azije, Afrike i Latinske Amerike, pri čemu izvoz na tržišta EU tokom poslednjih godina beleži dvocifrene stope rasta. Nekoliko stotina prodajnih mesta na četiri kontinenta čini veleprodajnu mrežu Forma Ideale.

Inventivan nastup na tržištu, stalna edukacija stručnog kadra, kvalitet ponude i atraktivne cene, ali i odgovoran odnos prema zajednici i okruženju izgradili su prepoznatljiv imidž kompanije, Forma Ideale nije samo kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom, već je i jedna od vodećih društveno odgovornih kompanija u Srbiji, koja svake godine sve veći procenat profita opredeljuje za tu namenu, brojeći preko 450 donatorskih aktivnosti do sada.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas