Oglas
· · Komentari: 1
slaganje životinja

Moguće je da oboje budu u kući: Ove RASE PASA NAJBOLJE će se SLAGATI SA MAČKAMA

Kažu – slažu se kao pas i mačka. Najbolje poređenje kada želite da istaknete neslaganje dvoje ljudi. Međutim, nije sve tako crno-belo.

1602758849_Depositphotos_34482185_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Koji su to psi koji se slažu sa mačkama?

ZLATNI RETRIVERI

Zlatni retriveri su jedni od najzahvalnijih pasa, koji čine najmanje iznenađenje u ovom pogledu na našoj današnjoj listi. Osim što su izuzetno laki za treniranje, obožavaju decu i da, vole mačke. Svakako da bi se ljubav između pasa i mačaka rodila potrebno je da jedno drugo upoznaju još dok su vrlo mladi (dok štene ima do 4 meseca). Na ovaj način naučiće da oboje pripadaju porodici i da su njeni ravnopravni članovi.

Pročitajte još: Ove RASE PASA najbolje su za sve one koji vole da TRČE

BASET

Ovi dugouhi mališani, znaju da budu vrlo tvrdoglavi i da zadaju svojim vlasnicima poteškoće pri dresuri. Ove odlike su možda i razlog zbog kog se tako dobro slažu sa mačkama. Veliki umovi razmišljaju slično, složićete se. Baset je pas blage naravi i prema istraživanjima duže živi od većine drugih rasa. Nakon igre, baš poput mačke baset će se sklupčati u uglu i dremati. Osim sa mačićima baset se slaže i sa odraslim mačkama.

Foto: Deposit

KOVRDŽAVI BIŠON

Sićušni bišon je vrlo razigrana vrsta psa koja voli društvo, bilo vaše, bilo mačije. Znatiželjan je baš kao i mačka, što ga čini njenim idealnim partnerom za brojne avanture. Ne vole da budu zapostavljeni niti da spavaju sami u nekom uglu, zbog čega će uvek rado dozvoliti mački da se sklupča kraj njih. Starije temperamente mačke nisu baš najbolje društvo za bišona naročito ako su u porodici bile pre njega.

Pročitajte još: Zbog njih smo ORGANIZOVANIJI i SREĆNIJI: Svi razlozi koji su ZA KUĆNOG LJUBIMCA

BIGL

Bigl je lovački pas, uzgajan da živi i radi u grupi, zbog čega mačku ne smatra kao pretnju niti neprijatelja već kao kolegu odnosno člana čopora. Bigl je energičan ali vrlo nežan kada je u pitanju kontakt sa ljudima. Takođe tu svoju nežnoću prenosi i na mačke. Najbolje bi bilo da mačku i bigla upoznate još dok su oboje vrlo mladi, jer ovi psi zavijaju i to glasno, što zna da uplaši mačku koja nije na to navikla.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas