Oglas
· · Komentari: 0

PATKA ISTRČALA MARATON I TO PO ČETVRTI PUT: Nećete verovati - Ima svoje posebno šivene patike, a samo zdrava hrana dolazi u obzir (VIDEO)

Oni koji su imali prilike da učestvuju u njujorškom maratonu sigurno su čuli za patku Boricu, a oni koji nisu su svakako imali prilike da na njene slike nalete na društvenim mrežama.

1700391304_422927_patka-borica-maration_f.jpg
Foto: Printskrin/Instagram
Oglas

Za maraton često kažu da je disciplina u kojoj mentalna snaga gubi ili dobija trku, a jedino što učesnika može dovesti do cilja jeste njegova volja. Pa, zamislite samo koliku je mentalnu snagu imala ova patka kada je uspela da istrči ovako izazovnu trku!

Borici ovo nije prvi maraton - iza nje su već tri učešća na prestižnom sportskom takmičenju, kao i tri medalje za izvanredan rezultat i nepokolebljiv karakter. Svoje prvo učešće Borica je imala na maratonu 2021. godine, kada se nije proslavila nekim rezultatom, ali je zato stekla svetsku popularnost: video trke je na Jutjubu pregledalo preko 8 miliona korisnika!

 

Potpuno opremljena za trku

Osim po fizičkom izlgedu i veličini, Borica se ni po čemu drugom nije isticala od ostalih maratonaca. Na njenim su se nogicama nalazile čak i posebno dizajnirane "patike" od fleksibilnog materijala koje su čuvale stopalca od hrapavog betona. Obuću za trku je Borici sašila njena vlasnica.

 

Osim toga, poput ostalih takmičara, i ona je vodila računa o tome da tokom trke ostane hidrirana i sita, a navijači koji su stajali pokraj trase su se trudili da takmičarki ništa ne zafali. Međutim, patka itekako vodi računa o sportskoj ishrani - na sredini trke joj je bila ponuđena krofna koju je ona ljubazno odbila, ali se zato veoma obradovala grickalicama od tikvica i vodi. Nakon kratkog okrepljenja, Borica je produžila svoju trku.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas