Oglas
· · Komentari: 0
MAČKA

Pogledajte MAČKU koja LETI! Da, dobro ste pročitali (VIDEO)

Neverovatan snimak mačke koja uživa u letu.

1620127826_Untitled.png
FOTO: Print Screen/You tube/ romain jantot
Oglas

Jedno rutinsko poletanje u Francuskoj je postalo prava Internet senzacija, sa više od 30 miliona pregleda!

Pročitajte još: NAJSKUPLJI pas na svetu! Štene prodato za 2 miliona dolara! (VIDEO)

Na snimku se vedi kako pilot i putnik poleću i uživaju u letu, da bi se u jednom trenutku na levom krilu pojavila, ni manje ni više, nego mačka.

Nikome nije jasno kada se mačka ušunjala i kako je niko nije primetio tokom kontole leta.

Mačka se odlično snašla tokom vožnje i nije delovala uplašeno.

Pilot je objavio i detalje: Mačka nije bila na krilu, već se nalazila u krilu. Kada se pojavila, rekao je putnici da ne pokušava da je dohvati, kako joj ne bi ugrozili bezbednosti. Dokle god je bila u krilu, poprilično je bezbedna. Jedina opasnost bi bila ako bi pokušala da skoči kod ljudi. Mačka je ženka i postala je maskota ove škole letenja.

Pročitajte još: Borba PTICE i ZMIJE! Slučajni prolaznici su morali da priskoče u pomoć (VIDEO)

Bila je na letu 20 minuta i još uvek niko ne zna kako je tu dospela i kako je prošla kontrolu leta.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas