· · Komentari: 0

5 MODNIH PRAVILA ZA ŽENE PREKO 50-TE: Ponesite ove komade, i izgledaćete barem DECENIJU MLAĐE (FOTO/VIDEO)

Svaka dama zrelije dobi, trebala bi ovo da ima u ormanu

1674987620_shutterstock_1376365508-kraljica-Leticija.jpg
Photo: Shutterstock

Kada žena pređe 50-tu, na meti je kritika zbog načina odevanja. Damama ovih godina se uvek nešto spočitava, pa su često u nedoumici šta obući, a da to priliči njihovim godinama.
Međutim, žene starije od 50 godina iza sebe imaju ogromno iskustvo, prošle su kroz razne modne epohe, i imaju izgrađen modni stil. Iako su zašle u određene godine, to svakako ne znači da ne treba, i da ne mogu da igledaju šik i moderno. Naprotiv!

Donosimo vam par predloga za odevne komade koji su apsolutni hit, i koje dame vrlo rado nose.

1. Jarke boje

Foto: Shutterstock

Ako uvek nosite tamne i neutralne boje, delovaćete starije. Vedre boje nisu rezervisane samo za mlade.
Jarke boje učiniće da zračite samopouzdanjem, dok ćete izgledati veoma moderno i mladoliko. Ohrabrite se i nabavite za početak jedan modni komad u jarkoj boji, kada budete dobili mnoštvo komplimenata uzećete ih još.

2. Kožni komadi

Foto: Instagram printscreen/letiziaborbonyortiz

Bilo da je reč o starijim ili mlađim damama, kožni komadi osvežiće vašu garderobu i stil, i svaka žena bi trebala da ima nešto od eko kože u svom ormanu. Učiniće da vaš autfit izgleda mnogo modernije, i daće mu poseban pečat. U radnjama se nalaze mnogi odevni predmeti od ovog materijala: sakoi, suknje, pantalone, birajte one šireg kroja, kako ne bi delovali degutantno.

3. Blejzeri

 

Blejzeri su uvek u trendu, i svaku kombinaciju podići će na viši nivo, dajući dozu elegancije i prefinjenosti. Postoji mnošvo modela i krojeva. Odaberite jedan u omiljenoj boji, i probudite moćnu šik ženu u sebi.
Ispod blejzera možete nositi majcu, košulju ili rolku, kao se dobro kombinuju sa džinsom.

4. Oversajz naočare za sunce

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Wintour (@wintourworld)

Osim što će sakriti tragove neispavanosti i umora, velike naočare učiniće da izgledate mlađe i modernije. Uostalom, kada vas mrzi da se šminkate, oversajz naočare su pravo rešenje.

5.Torbe male do srednje veličine 

Odaberite omiljeni model torbe, i ponesite samo najpotrebnije stvari. Izgledaćete šik. Ukoliko spadate u više
dame, predlog za vas su veće torbe, koje će biti hit ove sezone 2023. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.