Oglas
· · Komentari: 0
JESENJA MODA

Dva DETALJA koja će vam SPASITI JESEN: Prvi je bela KRAGNA (FOTO)

Nostalgija. Jedna reč opisuje ovogodišnju ejsenju modu.

1601972644_GlavnaDepoyit.png
Foto: Depozitfoto
Oglas

Doba na prelazu leta i jeseni ume da zada glavobolju trendseterkama.

Pročitajte još: MUST HAVE ove jeseni: Smejali ste mami, a sada TRAŽITE njen SAKO!

Lepršavim haljinama je odzvonilo, a još je prerano za glamurozne kapute i bunde. Spadate li u klasičarke, onda je ova kombinacija odevnih komada u crnoj i beloj boji idealna za vas.

Crno bela kombinacija je savršena za veče.

Najvažniji detalj koji svaki deo garderobi osveži Foto: Depozit

Lagano vas uvodi u novu modnu sezonu, a pogodna je kako za poslovne sastanke, tako i za večernje izlaske. To, naravno, zavisi od vrste materijala, ali i dužine sukanja i haljina.

Foto: Depozit
Preovlađuju midi-dužine, pokrivaju kolena...

Preovlađuju modeli midi-dužine, kao i oni manje popularni, koji jedva prekrivaju kolena.

Pročitajte još: Koje CIPELE ste obuli danas? Evo šta OBUĆA OTKRIVA O VAMA

Kombinuju se najrazličitije tkanine - debele poput, recimo, buklea, sa čipkom ili tilom.

Kragne su najvažniji detalj prelaznog doba do zime

Ovaj stil odevanja, u kom važno mesto zauzimaju upečatljive kragne, kako ovalne, tako i predimenzionirane špicaste, očigledno je inspirisan žalom za starim, "nevinijim" vremenima.

Pročitajte još: Tri dobitne kombinacije: Kako najbolje nositi SAKO SA FARMERKAMA I PANTALONAMA (FOTO)

Čednost je naglašena i belim čarapama koje, opet, nisu svima omiljene, ali svakako će imati sledbenice, jer zaokružuju nostalgičnu modnu priču, na koju tačku stavljaju mokasine ili kratke čizmice.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas