Oglas
· · Komentari: 0

Licu daje svežinu i smanjuje natečenost: Način nege lica koji možete da primenite sami kod kuće

Limfna drenaža licu donosi svežinu i elastičnost, a sličan tretman možete uraditi i sami kod kuće

1693485491_shutterstock_1936233781.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Potrebna vam je samo metalna kašika, koju ste pre masaže držali u frižideru tri do četiri sata.

Masaža lica ima mnoštvo benefita, a jedan od popularnih tretmana je limfna drenaža, koju koriste i zvezde poput Šer i Naomi Kembel.

Bolja apsorpcija kreme ili seruma, kao i podsticanje cirkulacije samo su neke od dobrobiti jednostavnih masažnih pokreta. Limfna drenaža, koja se radi upravo na taj način, licu donosi svežinu i elastičnost.

Namažite lice omiljenim serumom ili uljem, pa utisnite ledenu kašiku na kožu lica i pomerajte je na gore uz lagani pritisak. Počnite od vilične kosti, preko obraza, do sredine čela. Zatim ponovo umočite kašiku u ledenu vodu i pritisnite vrhove kašike na kapke.

Dovoljno je samo nekoliko minuta kako bi se otečenost smanjila jer hladnoća metala pozitivno utiče na područje oko očiju. Ovu masažu lica možete uvesti u svoju jutarnju rutinu nege, za svež izgled lica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas