Oglas
· · Komentari: 0
TREND

Mahovina, senf, zemljani metalik... OVO su 5 najpopularnijih boja LAKOVA za nokte ove jeseni! (FOTO)

Bogato bordo. Duboka zelena mahovina. Živahni senf. Prepustite se jesenjim bojama noktiju koji će vas odmah uvesti u novo godišnje doba.

1630589270_Depositphotos_100196828_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Inspiraciju uvek možete naći u prirodi - i sa promenljivim bojama lišća, ovo je savršeno vreme za ovo.

Pročitajte još: LISTA NAJBOLJE JESENJE ODEĆE: Ovih 7 stvari treba da imate u ormaru! (FOTO)

Iako je odabir između nijansi vrlo individualan, postoje određene stvari koje su univerzalne za sezonu, poput prelaska na dublje tonove i početka igranja sa mat ili baršunastim teksturama.

Šta je u trendu?

Mahovina zelena

Ne možete pogrešiti sa vinski crvenom bojom za jesen, ali ako tražite nešto neočekivanije, potražite tamno zelenu mahovinu. Laska svakom tonu kože, a zelena je lep način da isprobate tamniju nijansu bez nošenja klasične bordo boje koju često vidimo na jesen.

Boja senfa

Odražavajući živost žutog jesenjeg lišća, jarka senf boja laka odžava stvari svežim i uzbudljivim. Možete birati i zagasitije tonove, bar kada je ova boja u pitanju.

Bogati braon tonovi

To je svež način nošenja tamnog laka i daje tradicionalnoj bordo boji predah. U obzir dolaze i topli i hladni tonovi braon laka za nokte.

Mastilo plava

Posegnite za bogatim dubokim kraljevskim bluzom, koji pruža visok kontrast u odnosu na tople jesenje nijanse vaše garderobe.

Zemljani metalik

Da biste sjaj i dimenziju podigli na viši nivo, razmislite o metalik bojama. Boje možete birati tako da oličavaju sve nijanse sezone, od tamnozelenih, preko zlatnih i prepečene narandžaste do smeđe.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas