Oglas
· · Komentari: 0

Napravite savšene kovrdže bez korišćenja toplote i potpuno besplatno: Frizura bez muke (VIDEO)

Mnoge žene žele kosu punu volumena kao na reklami i te savršene kovrdže koje nije lako napraviti

1673694024_Untitled.jpg
Foto: Tik Tok /printskrin/ Abbeyyung
Oglas

Postoji brzo rešenje bez upotrebe toplote i raznih sredstava i apsolutno ništa ne košta.

Jedna devojka je na društvenoj mreži Tik Tok podelila njeno brzo rešenje. Potrebna vam je samo traka kojom recimo vezujete bademantil ili bilo koja slična traka.

Pročitajte još: Boja kose koja će postati APSOLUTNI HIT U 2023: Evi Mendes stoji savršeno (FOTO)

- Umotajte prvi deo kose kao i inače, ali umesto da sledite isti obrazac sa sledećim delom kose, uzmite deo sa potiljka i umotajte ga u suprotnom smeru. Dakle, prema licu. Onda ćete pokupiti više kose svaki put kada je umotate i sledite isti obrazac dok ne dođete do kraja - savetuje Ebi, prenosi The Sun.

@abbeyyung the only way to heatless curl #heatlesscurls #heatlesscurl #heatlesscurlstutorial #heatlesscurlshack ♬ original sound - Abbey Yung

Posle nekoliko sati, skinula je traku koja je ostavila zapanjujuće rezultate - savršene talase koji su potpuno ujednačeni.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas