Oglas
· · Komentari: 0

Ne morate biti profensionalni šminker da bi ovo uspeli: 3 OSNOVE ŠMINKANJA za lepši i mladolikiji izgled

3 osnove šminkanja koje svako mora da zna

1659690018_johan-mouchet-KdbCwfzcwWE-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Šminka je tu da nas ulepša. Većina misli da je potrebno da budete mejkap ekspert da biste na pravi način istakli svoju lepotu šminkom. Međutim, ni smo tu da vas razuverimo.

Ovo je par trikova koji će učiniti da izgledate lepše i mlađe, a jako su jednostavni.

1. Naglašene trepavice i obrve

Ovaj izgled karakterišu duge trepavice i naglašene obrve. Na gornjim kapcima  takođše možete izvući malo deblji i duži ajlajner, te na taj način dobiti izgled mačkastih očiju. Ovaj mejkap mžete upotpuniti karminom u boji i spremni ste za večernji izlazak.

Foto: Pinterest

2. Jača senka, za mačkasti izgled

Drugi klasik koji se uvek vraća u modu, duge trepavice i izražena senka. Da biste postigli mačiji izgled, senku posebno izoštrite i naglasite na krajevima očiju. Uz ovaj mejkap, karmin u svetlijim tonovima, u boji kože, biće odličan izbor.

Foto: Pinterest

3. Maskara u boji

Stavljanje maskare je neizostavni deo svakog mejkapa. Odvažite se i probajte maskaru u boji. Isprobajte plavu ili možda zelenu maskaru. Dobićete drugačiji izgled koji je zabavan i interesantan. Takođe, vaše oči će biti u prvom planu, a ako imate plavu oči, ovo je pun pogodak.

Foto: Pinterest

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas