· · Komentari: 0
TRENDOVI

Neprevaziđena, a ove sezone i U TRENDU! Ovu kapu ćemo svi nositi OVE ZIME

Nikada nije izašla iz mode i upotrebe, a tekuća sezona je njena ponovo

1608591580_kapa.png
Foto: InstagramScreenShot/paulagurazda

Iz bakinog ormara vratila se na velika vrata širom sveta. Popularne modne blogerke su je već ponele, ali i svi mi imamo u ormaru ovaj modni asesoar iako možda nismo ni svesni da je ponovo u modi i da sa njom moramo prošetati ulicama.

Pročitajte još: Zima je pred vratima, evo koji KAPUTI se nose ove zime (FOTO)

Jednostavna pletena kapa, sa širokim pletenim šarama i sa još jednostavnijom kićankom na vrhu. Ovaj trend prednjači ove sezone.

Ove kape i modeli dostupni su u kolekcijama brojnih modnih trendova, ali mi verujemo da svako od nas ima neku baku, tetku, strinu ili mamu koja želi da nam pokloni svoj ručni rad i isplete ovaj zimski modni detlja.

Pročitajte još: Prestanite da uništavate kožu i kosu: Ove navike morate da promenite

Ono što sve trendseterke treba da znaju je da ove sezone nije potrebno uklopiti boju kape sa kaputom ili jaknom. Naprotiv, pustite mašti na volju bar kada je reč o kapi na glavi tokom hladnih zimskih dana.

Pročitajte još: Nosite CVETNU HALJINU i tokom jeseni: Uklopite je uz tople detalje

Pročitajte još: Evo kako ćete postići da vam NOGE izgledaju DUŽE i MRŠAVIJE (VIDEO)

Osim što ćete ljudima oko sebe izazvati osmeh na lice, sigurni smo da ćete i sami uživati u njoj. Kako zbog njene mogućnosti da vas utopli, tako i zbog činjenice da ćete biti potpuno u trendu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.