Oglas
· · Komentari: 0

Nina Badrić promenila imidž: Pevačica odlučila da se ošiša na kratko - Da li je ovo najbolja FRIZURA za žene preko pedeset? (FOTO)

Nina Badrić opet iznova i iznova oduševljava promenom imidža, ali put je stvarno pogodila pravu frizuru za sebe

1707753494_Foto-Ataimages.rs-Nina-Badric.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Nina Badrić se pojavila na dodeli nagrada Zlatni Sudio i tom prilikom je pokazala svoj novi imidž - kratku smeđu kosu koja joj savršeno pristaje.

Kratka piksi frizura sa malo dužim repovima pozadi savršeno je istakla njeno lice, dok je pevačica na ušima imala neobične minđuše koje su još lepše istakle njen novi imidž.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Kratka piksi frizura je ona koju obožavaju žene u 50im iz razloga jer se lako održava i ne zahteva čak ni feniranje, samo pravilno stilizovanje.

"To je to"; "Predivna si", "Lepa si kao boginja", neki su od komentara ispod Nininih objava na Instagramu.

Kako se vama dopada nova frizura Nine Badrić?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

(Stil)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas