Oglas
· · Komentari: 0
NOKTI

Odabir BOJE LAKA za nokte nije slučajan! Evo šta ona govori o nama

Iako je nadaleko poznato da crvena boja laka za nokte šalje poruku strastvene žene koja voli romantiku i flert, ova boja mnogo toga još govori o ženi koja ga nosi.

1601329919_nokti-na-rukama.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Osim strasti, romantike i sprenosti na fler, crvena boja laka za nokte na ženskim rukama govori da je reč o pripadnicama lepšeg pola koje u sebi nose puno energije i koje uspevaju da se izbore za sve ono što žele i zacrtaju.

Pročitajte još: Isušeni pramenovi? Recite im ZBOGOM! Evo kako da napravite GEL OD LANENOG SEMENA za kovrdžavu kosu

Lak sa sitnim šljokicama karakteriše razigrane, zabavne žene koje vole dobar humor, traže uzbuđenje u svemu i na život gledaju kao na dobru zabavu. Naravno, samo je po sebi jasno da takav lak stavljaju da bi bile primećene.

Pročitajte još: RIBLJA KOST: Za sve prilike i za svaki tip kose - KRATKU, KOVRDžAVU, RAVNU (VIDEO)

 

Ukoliko žene nose jarku boju noktiju, jasno je da je reč o tipu žena koje vole da budu zvezde zabave. Karakteriše ih slobodan duh, kojim se izdvajaju iz mase. Sramežljivost je reč koja ne postoji u njihovom rečniku, a do mišljenja drugih ne drže mnogo. 

Žene sa florescentnim noktima žele da budu u centru pažnje, a one sa tamnim nijansama šalju poruku snažne ličnosti

Kreativne žene nose neobične umetničke šare na naoktima. To su spontane i optimistične osobe kojima planiranje nije jača strana jer žive u trenutku i vrlo dobro se znaju izraziti u svemu što rade. 

Pročitajte još: Vraća se STEPENASTA KOSA: Pristaje svima, a ovaj efekat želimo

Jake ličnosti koje vole tajanstvenost nalakiraće nokte tamnim nijansama laka koji će jasno izraziti njihovu snažnu ličnost koja ne poštuje pravila i živi za bunt. 

Neutralne boje naći će se na noktima opuštenih osoba kojima isticanje nije zanimljivo, jer ih njihova blaga narav i zadovoljstvo svojim izgledom najbolje predstavljaju upravo u tim bojama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas