Oglas
· · Komentari: 0
MUŠKA MODA

Ovaj dezen STOJI SAVRŠENO svakom muškarcu, a Damiano David ga nosi na tri načina (FOTO)

Ukradite ideju od Damiana Davida.

1633436597_profimedia-0629647697.jpg
FOTO: Profimedia
Oglas

Italijanski pevač, Damiano David, poznat po svom ekstravagantnom oblačenju, postao je modni uzor kada je u pitanju muška moda. Razdrmao je u potpunosti sve stereotipe koji se tiču muškaraca i oblačenja i uveo nove ideje, za hrabre muškarce.

Pročitajte još: Sve na ovim Versace cipelama je DEMODE, a svet je poludeo za njima - Jelena Karleuša i poznata blogerka su ih ODMAH KUPILE! (FOTO)

Spoj modernog i klasičnog

Kod Damiana smo viđali svašta, od obične bele majice neobavezno upasane u crne farmerke, do perjanih bundi i korseta, ali jedan dezen pevač posebno voli i često ga kombinuje na javnim događajima. U pitanju su pruge.

Prugasti dezen je uvek zanimljiv, a u isto vreme klasičan, tako da je idealan izbor za muškarce koji žele da izgledaju stilizovano, a ne žele previše da rizikuju. 

Izaberite prugastu košulju ili topli džemper i uživajte u zabavnom i modernom izgledu. Boje i debljina pruga varijaju, tako u tom delu slobodno eksperimentišite, sigurno nećete pogrešiti.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas