· · Komentari: 0
MUŠKA MODA

STRASNI modeli u eksplozivnim bojama: Muška moda zbog koje žene uzdišu

Ralf Loren je objavio kolekciju za proleće/leto 2021. godine i žene su ostale bez daha.

1617108906_ralf.PNG
Foto: Youtube/ screenshot Ralph Lauren

Ako zatvorite oči i zamislite bezvremenu garderobu svih boja, prvo ćete pomisliti na "Ralf Lorena". Upravo je takva najnovija kolekcija proleće 2021.

Pročitajte još: Kombinacije boja koje će obeležiti prolećnu sezonu: Budite u trendu, kombinujte NESPOJIVO (FOTO)

Letnja ženska moda iz ovog modnog ateljea je svedenih boja: bež, teget i bela. Široke pantalone, teget sako, bela košulja i naočare za sunce.

Bela, bež i teget su svi ženski modeli.

Čitav promo video snimljen je crno-beo poput filma "Kazablanka", a manekenke su obučene kao Ingrid Bergman.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren)

Foto: Youtube/ screenshot  Ralph Lauren
Muška moda je praznik, pravo veselje za oči.

Muška je nešto potpuno drugačije! "Ralf Loren" posle izolacije i meseci provedenih u kući smatra da na ulicu ne treba izlaziti ako niste obučeni u bojama koje su radost za oči.

Žuta, narandžasta, tirkizna, crvena, roze - ove boje više nisu rezervisane samo za žene.

Pročitajte još: Muškarci koji nose TESNE majice odbijaju žene iz jednostavnog razloga

Polo majice su u prepoznatljivim zelenim bojama, ali košulje i sakoi prate "sladoled modu". Sakoi su plavi i tirkizni, a košulje žute i roze.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.