Oglas
· · Komentari: 0

Trik sa KOREKTOROM za krupnije oči: Šta radimo pogrešno? (VIDEO)

Korektor je mnogim damama omiljeni deo šminke

1653832898_woman-g97b987bda_1280.jpg
Foto: pixabay
Oglas

Korektor može za nekoliko sekundi da prikrije podočnjake, mrlje i fine linije oko očiju. Korektor takođe ističe delove lica bez potrebe da posežete za šminkom za konturisanje.

Pročitajte još: HURGADA ILI KIPAR sa Wayout-om - Definitivno pravi izbor i najbolji odnos cene i kvaliteta (FOTO)

 

Svakako, njegova najpoznatija upotreba je sakrivanje tamnih krugova ispod očiju. Uz to, možete da stvorite i efekat krupnijih očiju na veoma jednostavan način.

Šminkerka je na društvenoj mreži TikTok podelila genijalan savet za povećanje očiju. Ona počinje video sa dva različita postavljanja korektora sa obe strane lica. Na jednoj, njen korektor se nanosi na horizontalnu liniju odmah ispod oka.

Pročitajte još: Tri potpuno različita komada vladaće modom za leto 2022. godine: Odaberite svoj (FOTO)

- Ovo će vam dati efekat obrnutih tamnih krugova. Ovo znači da će ovo područje učiniti da izgleda kao da viri, a zbog toga vaše oko izgleda mnogo manje - objašnjava ona.

Sa druge strane lica nanela je korektor u vertikalnoj liniji od ugla unutrašnjeg oka do otprilike sredine nosa. Pored toga, dodala je malu mrlju korektora na spoljašnji ugao oka. Zatim blenda (koristeći samo prste) korektor ka svom oku, kao i prema gore i oko ugla oka.

- Kada to uradite, umešate korektor u ostatak lica i podlogu, a to pomaže da oko izgleda veće i podignuto - kaže ona.

@lil_xxtra 🗣Celeb MUA concealer trick‼️Wayne Goss technique #TikTokGGT #notaphoto #makeuphacks ♬ Levitating (feat. DaBaby) - Dua Lipa

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas