Oglas
· · Komentari: 0
stil

Tri potpuno različita komada vladaće modom za leto 2022. godine: Odaberite svoj (FOTO)

Moda za 2022. godinu spoj je različitih trendova

1653828542_profimedia-0688054338.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Temperature napolju rastu, pa je ovo idealno vreme da pretražimo garderober ili odemo u kupovinu. Moda za leto 2022. donosi pomešane trendove, moglo bi da se kaže i da je to skup najboljih komada iz celokupnog 20. veka.  Tako da, nećete morati mnogo da razmišljate već da nosite ono što vam se sviđa.

Moda za leto 2022.

Društveni događaji su ponovo u jeku, pa je to još veći razlog da saberete sve trendove na jednom mestu - vašem ormaru.

Pročitajte još: "Tankini": hibrid bikinija i kupaćeg kostima koji se vraća iz 90-ih i postaje trend

Ženstveni detalji

Letnje vreme idealno je za cvetne printove, ženstvene haljine... Vreme je da ponesete puf rukave i da ne razmišljate o tome da li je to previše. Nije, što ženstvenije to bolje. Takođe razmislite o mašnama u kosi, a i o gornjim delovima poput korseta. 

Mini suknja

Ukoliko volite mini suknju vratio se kroj koji će vam se sigurno dopasti -  mikro mini suknja koja je tokom 60ih godina doživela svoj procvat. Sada je unapređena u smislu boja i printova. Ponesite je u omiljenoj jarkoj boji uz belu širu košulju i rešili ste letnju kombinaciju.

"Krop top"

Pokažite malo kože u krop topu. Pantalone visokog struka jedan su od najtraženijih komada u poslednjih nekoliko sezona. Kako bi one što više došle do izražaja ponesite ih uz top majicu.



 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas