Oglas
· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

3 kućna posla koje treba raditi JEDNOM GODIŠNJE

Neke kućne poslove zapravo nije neophodno raditi jednom mesečno

1654034085_domestic-work-gdade8e2e4_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Pojedine kućne poslove definitivno je neophodno raditi i obavljati svakodnevno kao što je pranje sudova, brisanje pulta u kuhinji i raspremanje svih onih sitnica koje ostavljamo na vidljivim mestima u kući. Ipak, pojedini poslovi nisu tako jednostavni, ali osim toga ne zahtevaju da ih često radimo.

Pročitajte još: Samo održavanje bazena košta kao MANJI STAN U BEOGRADU: Zavirite u dom fudbalera Nemanje Matića i njegove supruge (FOTO)

Iznad svega, ako želite da se psihički odmorite, znajte da 3 kućana posla treba da radite samo jednom godišnje.

Pranje tepiha i presvlake nameštaja

Poželjno je dubinski očistiti tepih jednom godišnje, a za to možete unajmiti stručnjaka ili to učinite sami usisavačem i proizvodima za čišćenjem. Uz to, ne zaboravite oprati i presvlake koje imate na nameštaju, a najlaške je da ih operete u mašini za pranje veša.

Pročitajte još: Radost u domu Lidije Vukićević: NJen naslednik podelio važnu vest (FOTO)

Pranje zavesa

Pranje zavesa može biti prilično zamoran posao, ali dobra vest je što je zavese sasvim dovoljno oprati jednom godišnje. Pri tome je potrebno pažljivo pročitati uputstvo za pranje kako ne biste oštetili zavese.

Pročitajte još:  Maša Terzić proslavila rođendan bez izabranika? Neposredno pred porođaj organizovala proslavu, a Zvezdan je izjavio ovo (FOTO)

Čišćenje dušeka od prljavštine

Dušeci su leglo prljavštine. Na njima se nalaze razne bakterije, znoj, mrtve ćelije kože... Jednom godišnje skinite zaštitnu presvlaku sa dušeka i operite je u vrućoj vodi. Dobro usisajte dušek i sve oko njega, a potom tretirajte mrlje vodonik peroksidom.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas