Oglas
· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

FENG SHUI simboli koji donose BLAGOSTANJE! Ovakav print je i te kako poželjan u vašem domu

Uređenje doma po feng shui načelima svakako je jedan od najpopularnijih današnjih trendova kada su u pitanju dekoracije enterijera.

1623049961_buddha-611561_1920.jpg
foto: Piksabej
Oglas

Kako biste svoj dom preuredili tako da vam donosi blagostanje, stvara mir i unosi pozitivnu energiju, prema feng shui načelima ovih pet simbola morate imati u kući.

Prostor koji je oplemenjen cvećem, leptirima, žabom, kornjačom i figurom Bude, čine ambijent interesantnim, i uklapaju se u sve stilove enterijera.

Pročitajte još: Prema feng šui načelu, SAPUN vam može PROMENITI ŽIVOT - evo i kako!

Cveće kao simbol radosti

Cvetni print popularan je na tekstilu, kao i na kutijica za odlaganje nakita, posuđu, dekorativnim jastucima.

Po feng šuiju ovakav print je i te kako poželjan u vašem domu, jer će uneti dozu svežine i, po starom feng shui verovanju, sreću i blagostanje.

Naravno, ne treba se zaustaviti samo na cvetnim kutijicama i jastucima, već se preporučuje da u kući imate posađeno i prirodno cveće u saksijama.

foto: Piksabej

Buda kao simbol mira

Ukoliko živite užurbanim tempom života, važno je da u svom domu možete da se odmorite i povežete se sa sobom.

Prema feng shui načelu, figurica Bude uneće mir u vaš dom.

foto: Piksabej

Leptir kao simbol ljubavi i romantike

Leptir je simbol ljubavi, nežne i iskrene duše koja romantična i kreativna, i slika leptira kao takva može krasiti zid vaše spavaće sobe.

Pročitajte još: Isterajte ZLO iz svog doma! Pet stvari koje prema FENG ŠUJI pravilima unose pozitivnu energiju u kuću

Još jedna ideja za uređenje enterijera motivom leptira je igra boja, odnosno kontrast. Izaberite leptira koji svojim bojama odudara od neutralnih boja nameštaja i skreće pažnju na sebe.

foto: Piksabej

Kornjača kao simbol pozitivne energije

Figurice kornjača su interesantne i mogu se pronaći u različitim veličinama i bojama, pa ih to čini idealnima za uklapanje u bilo koji prostor.

Pročitajte još: Za više para birajte NOVČANIK U OVOJ BOJI i bez suvišnih stvari

Ova životinja ima uzvišeno mesto u feng shui simbolici. Predstavlja zaštitnika prostora u kom se nalazi, tako da figuricu sa likom kornjače možete postaviti na mesto koje god poželite!

foto: Piksabej

Žaba sa novčićem kao simbol izobilja

Prema feng shui verovanju reč je o mitološkom biću koje privlači izobilje odnosno novac u vaš dom.

Preporučuje se da figuricu sa žabom koja drži novčić postavite kao ukras u hodniku jer, prema verovanju, kada žabica gleda u vrata, ona donosi plodnost, novac i izobilje u vašu kuću.

Interesantno je da svaka veća poslovna ustanova u Kini ima ovakvu figuru postavljenu tako da gleda na glavni ulaz.

foto: Printskrin/Jutjub/Meditation

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas