Oglas
· · Komentari: 0

Kako do trajne zaštite od grafita i žvrljotina?

Promo.

1615456917_hr_graffitishield_beeld2-20x13.jpg
Foto: promo
Oglas

Najjednostavnija zaštita od vandalizma za vase zidove se nalazi nadohvat ruke. Roma company u svom asortimanu ima vrhunske anti-grafitne premaze koorporacije Rust Oleum, koji se lako nanose i pored zaštite od grafita nude i hidrofobnu i zaštitu od UV zidova u eksterijeru kao i zaštitu od hemikalija, razređivača.

Foto: promo

Prvi u ponudi je trajni sistem anti-grafitne zaštitt - GRAFFITISHIELD ™ HIDRO. Ovaj premaz na vodenoj bazi može se naneti četkom , valjkom ili airless uređajem na sve čiste i suve površine izrađene od mineralnih supstanci, uključujući beton, ciglu i prirodni kamen. Premaz je suv na dodir već nakon sat vremena po nanošenju. 

Foto: promo

U slučaju da dođe do vandalizma, grafiti se lako uklanjaju sa zaštićene površine pomoću Rustoleum Graffiti Shield Cleaner-a ili uređaja za pranje pod pritiskom. Kada se grafiti jednom uklone sa ovako zaštićene površine premaz omogućava još mnogo novih ciklusa čišćenja.

Potrošačima je na raspolaganju i polu-trajni sistem anti-grafitne zaštite zidova GRAFFTISHIELD™ WAX. Ovaj premaz RUST-OLEUM koristi čisti prirodni vosak kao osnovu za ovaj system, tako da se skida zajedno sa grafitima svaki put kada se očisti. Čisti se vrućom vodom izduvanom crevom visokog pritiska, a zaštitni sloj se mora ponovo naneti nakon svakog čišćenja. 

Foto: promo

Nanošenje je jednostavno, četkom, valjkom ili airless uređajem, a površina je prozirna, skoro nevidljiva, satenskog sjaja i što je najvažnije otporna na grafite.

Za vise informacija pozovite Roma company na telefon 0652224078 ili na mail Slobodan.kokovic@roma.rs

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas