· · Komentari: 0
KUĆNI POSLOVI

Krpu u ruke! Ovih PET STVARI u kući morate čistiti SVAKOG DANA

Nemamo svakog dana dovoljno vremena da očistimo celu kuću, ali imamo nekoliko minuta da čistim održavamo nekoliko ključnih stvari u kući kako bi higijena uvek bila na visokom nivou

1596233758_ciscenje.png
Foto: Pixabay

Čistoća je pola zdravlja! Iako nije potrebno da generalka bude svakog dana, pa možda ni svake nedelje, postoji nekoliko stvari u kući koje su ogledalo higijene doma pa svakodnevno moramo da ih čistimo.

Pročitajte još: NA NAJLEPŠOJ PLAŽI SOMA BEJA: Izvan buke i gužve, parče raja umočeno u Crveno more (FOTO)

Ako je hodnik uredan - kuća zrači pozitivnom energijom i unosi radist čim kročite u nju

Donosimo vam spisak od pet stvari koje svakodnevno moramo oprati.

Pročitajte još: Da biste imali MIRAN i KVALITETAN SAN držite jednu od ove tri BILJKE u SPAVAĆOJ SOBI

Daljinski upravljači su idealna mesta nakupljanja bakterija u kući. Obrišite ih vlažnom krpom na kraju ili početku dana. Isto vredi i za mobilne telefone.


Foto: Depositphotos

Pročitajte još: Ovo je jedno od OMILJENIH LETOVALIŠTA SRBA! Masaže dostupne svima NON STOP, a test na koronu NE TREBA (FOTO)

Hodnik u vašem domu veoma je važan i može imati veliki uticaj na to da li se osećate opušteno kad dođete kući. Stavite torbe gde im je mesto, umesto na sred poda, sitan novac, poštu i druge sitnice stavite u neku činiju na stoliću, okačite jakne i kapute. Ovo je dovoljno da vaš hodnik bude uredan.

Pročitajte još: Mrlje od ULJA uklonite za pet minuta uz samo 2 PRIRODNA SASTOJKA (VIDEO)

Kuhinjske krpe koriste se i za brisanje ruku dok kuvate ili pospremate, a njima se i briše čisto posuđe. Ili ih menjajte svaki dan ili istovremeno u upotrebi imajte nekoliko krpa za različitu svrhu.

Ormarići u kupatilu i kuhinji se izuzetno brzo se zaprljaju, zato u blizini držite sprej za čišćenje i pamučnu krpicu da biste ih svakodnevno mogli prebrisati.

Pročitajte još: Donose ljubav, sreću i USPEH! FENG ŠUI tvrdi da ove tri biljke MORATE imati u domu

Sunđeri za ranje sudova su omiljeno mesto za sve moguće bakterije. Da biste ih očistili možete ih preokuvati na nekoliko minuta ili je na nekoliko minuta stavite u mikrotalasnu pećnicu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.