Oglas
· · Komentari: 0
SREĐIVANJE

NERED VAM JE U KUĆI: Ovo su najbolji saveti kako da RAŠČISTITE krš

Gledano sa strane oslobađanje od nereda u kući je jednostavno.

1602678401_Depositphotos_46992565_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Sve što je potrebno da uradite jeste da bacite ili poklonite stvari koje vam više nisu potrebne. Međutim, kada dođe do toga u praksi čini se težim nego bilo šta drugo.

Baš poput prave dijete, treninga ili frizure koja vas prikazuje u najlepšem svetlu, nije lako pronaći način za rašćišćavanje kuće koji funkcioniše, a da pri tom ne stvara opterećenje. Čuli ste verovatno na stotine saveta kako da se oslobodite nereda, a mi smo ih ovom prilikom sumirali i izdvojili za vas one najefikasnije.

ORGANIZUJTE SVOJ ORMAR SHODNO PRILIKAMA

Iako je vrlo lepo za videti stvari posložene u ormaru po veličini ili boji, ipak je praktičnije organizovati ih prema načinu korišćenja. Dakle odvojite svoju radnu, svakodnevnu, odeću za trening, vikend i specijalne prilike. Na taj način olakšaćete sebi jutarnje i svako drugo oblačenje i ujedno baciti sve što ne spada u ove kategorije.

Pročitajte još: Imajte OTMEN DOM pomoću 8 jednostavnih trikova (FOTO)

SAVLADAJTE TEHNIKU SLAGANJA GARDEROBE

Foto: Depozit

Možda mislite da već znate kako da na najbolji način presavijete svoju garderobu, ali postoji toliko mnogo praktičnijih tehnika koje će vam ne samo fioke i ormare učini preglednijim već će i u njima uštedeti na prostoru. Jedna od tih tehnika je Conmari koja donosi fantastične rezultate.

DUPLIRAJTE SKLADIŠNE PROSTORE U KUHINJI I KUPATILU

Većina prostora ispod lavaboa i sudopere u kuhinji i kupatilu je zanemarena. Ukoliko koristite dati prostor u kupatilu za odlaganje hemije, ugradnja nosača i šipke može da bude praktično rešenje jer dobijate dodatni prostor za različite boce sa raspršivačem. Dodatna polica u ovom delu je takođe dobro rešenje.

Pročitajte još: Šta vi BACATE U ODVODE? Evo koji otpad nikako ne sme otići u naše cevi

DODAJTE FIOKU PROSTORU NA DNU KUHINJE

Foto: Depozit

Savremene kuhinje obično stoje na stabilnim nogarama. Međutim gledano sa prektične strane taj prostor je neiskorišćen. Dodatak u obliku fioka u tom delu može u velikoj meri da učini vašu kuhinju rasterećenijom i lakšom za organizovanje. Isto rešenje možete da primenite i na drugim ormarićima u svom domu.

PO ZAVRŠETKU SEZONE BACITE SVE ŠTO NISTE TOKOM NJE OBUKLI

Teško je rastati se od određenih komada garderobe, ali da li vam to nešto zaista toliko znači ako ga niste niti jednom obukli za 4 meseca koliko traje jedna sezona? Razmislite, možda nekom zaista treba ta vaša haljina, džemper ili čizme koje niste ni pogledali a novo godišnje doba je nastupilo.

Pročitajte još: Kako da ovih PET ZAČINA uzgajate KOD KUĆE

KORISTITE VERTIKALAN PROSTOR U SVOM DOMU

Najveći nered u kući nastaje na podu. Odlaganjem stvari na jednoj gomili, uskoro dobijate neprohodan prostor i nepremostivu planinu. Zidovi su međutim nepravedno zanemarena opcija za odlaganje, sem ako uz njih ne stoje police. Osim polica, kuke za vešanje, rešetke i drvene grede mogu da vas oslobode nereda u garaži, dečijoj sobi, hodniku, kupatilu i drugim prostorijama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas