· · Komentari: 0
TRIK

POJAČAJTE GREJANJE, a da računi ostanu isti: Potrebna vam je samo jedna stvar (VIDEO)

Kyle Džejms deli zanimljive trikove na svojim TikTok i Instagram profilima, a sada je pokazao kako uz pomoć aluminijumske folije možete da poboljšate jačinu grejanja.

1611750858_pjimage.jpg
Foto: Printskrin / TikTok / thatpropertyguy

Zbog provođenja više vremena kod kuće i trenutnog zahlađenja, mnogi od nas imaju upaljeno grejanje gotovo ceo dan, ali postoji način da poboljšate toplinu svog doma, bez da potrošite više novaca, kako piše Daily Mail.

Pročitajte još: Vodoinstalateri kažu: Stvari koje u domu ne smemo da radimo!

Kyle James deli zanimljive trikove na svojim TikTok i Instagram profilima, a sada je pokazao kako uz pomoć aluminijumske folije možete da poboljšate jačinu grejanja. 

@thatpropertyguy

Give your radiators a BOOST! Install reflector foil! ❄️🏡 #winter #home #fyp

♬ Everywhere - Fleetwood Mac

Pročitajte još: Šta gosti primećuju kad dođu: Neke stvari nam nisu pale na pamet

U kratkom video zapisu pokazao je kako postavljanje folije na zadnju stranu radijatora pomaže da vratite toplinu natrag u sobu i da je bolje zagrejati bez pojačavanja jačine radijatora.

U svom videu iskoristio je reflektujuću foliju, ali kaže kako i obična aluminijumska folija radi istu stvar. 

NJegov video pogledalo je više od 60 hiljada ljudi, a mnogi su ostali oduševljeni jednostavnim trikom.

Pročitajte još: Kruže brojne TEORIJE o dezinfekciji, ali evo kako da ispravno očistite dom tokom KORONA VIRUSA

- Isprobao sam i napravilo je stvarno veliku razliku - komentarisao je jedan korisnik, dok je drugi otkrio:

- Vau! Nikad nisam čuo za ovo. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.