Oglas
· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

Pretvorite dosadan ćošak u sobi u KUTAK ZA UŽIVANJE za svega jedno popodne (VIDEO)

Koliko nas u svom domu ima dosadan, neiskorišćen ćošak?

1622194552_dom.png
Foto: InstagramScreenShot/hippie.tribe
Oglas

Žene mogu biti same majstori u svom domu, jer upravo ženske ideje pretvaraju dosadne bele ćoškove u savršene kutke za uživanje, koji će biti inspiracija za brojne nove ideje i poslovne predloge.

Pročitajte još: ŠPARGLA - Dva recepta za laganu večeru! (RECEPT/FOTO)

Sve što vam je potrebno je jedno slobodno popodne i najskromniji pribor za krečenje, koji podrazumeva zaštitnu traku, mali četkicu za ivice, srednji valjak i malo boje. Nakon krečenja sledi onaj najlepši i najkreativniji deo - uređenje po svojim merilima.

Pročitajte još: ČIZKEJK na američki način: Kolač gotov za 30 minuta! (RECEPT/FOTO)

Da li smo napomenuli da ne krečite ceo zid? Dakle, za kreativna kutak dovoljno je da ofarbate svega dva kvadrata na sredini zida. Pogldajte video snimak i učinite svoj dom inspirativnim mestom za život i posebno za rad.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas