Oglas
· · Komentari: 1

"RADI SVAKI PUT": Žena podelila TRIK kako da se otarasite MRAVA za manje od 200 dinara

Ako imate problem sa mravima koji vršljaju po vašoj kući i ne možete da ih se rešite, ovaj savet obožavatelja gospođe Hinč bi vam mogao pomoći da ih držite podalje zauvek

1651574191_ant-g5e24cc908_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Svi volimo napolji otopli i možemo da uživamo u suncu, ali čini se da sa zracima dolazi bezbroj insekata.

Osim što dosadne mušice zuje po vašem domu kada otvorite prozore, možda ćete početi da pronalazite mrave u vašoj kuhinji.

Ali ako niste zainteresovani da koristite skupe proizvode da biste ih se rešili, onda bi trebalo da poslušate savet žene koja je podelila trik na mrežama – a to će vas koštati manje od 200 dinara.

Sve što vam treba da zaustavite mrave je predmet koji možda već imate u svom kupatilu - talk.

Pročitajte još: GENIJALNO! Evo čemu mogu da posluže PLASTIČNE FLAŠE - rešite jedan od NAJVEĆIH problema u kuhinji

Odgovarajući na objavu na Fejsbuku, jedna osoba je rekla: „Talk u prahu. Koristila sam ga kada sam bila "napadnuta" i odlično je funkcionisao. To je tako lako za napraviti, stavila sam ga u blizini ulaznih tačaka, negde u maju, nekoliko godina za redom i sada više ne moram. Najbolje otkriće koje sam ikada saznala.“

Foto: Piksabej

Neko drugi je dodao: „Može se koristiti bilo koji stari talk, odličan je i svaki put ih ubija zauvek, a nije skup.“

I drugi su se složili: "Posipam talkom oko zadnjih vrata i radi",  "da bih sprečio da dođu svake godine, posipao bih talkom po pragovima i prozorskim daskama. Od tada nikada nisam imao problema sa mravima", "talk u prahu deluje veoma dobro".

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas