Oglas
· · Komentari: 0

Rešite se MRAVA brzo i jednostavno: Sve što vam je potrebno je par jeftinih sastojaka

Problem sa mravima muči mnoga domaćinstva, a ako ste među njima pokušajte da ih se rešite na neki od ovih načina

1661592587_Foto-Pixabay.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Uz pomoć ovih sastojaka možete se rešiti mrava

Mlevena crvena paprika
Isto možete učiniti i sa ljutom mlevenom paprikom, pod uslovom da nemate malu decu ili kućne ljubimce koji bi mogli biti u iskušenju da istraže šta je crveno na površini.

Cimet, kurkuma, čili…
Mnogima omiljeni začin lako će oterati mrave iz vašeg domaćinstva. Koristite eterično ulje cimeta i nanesite ga na sumnjiva mesta štapićem za uši ili raspršivačem u koji ste sipali pola litra vode i pomešali sa dve kašike cimeta. Možete posipati mlevenim cimetom po ravnim površinama, ali ako ne želite „nered“, štapić cimeta može poslužiti i za pukotine u zidu. Kurkuma, čili ili crvena paprika će delovati jednako dobro.

Pročitajte još: Kako se uklanjaju FLEKE OD LUBENICE? Mnogima omiljeno letnje voće

Sok od limuna
Mravi ne tolerišu limunsku kiselinu, tako da je odličan način da ih se rešite da polijete sokom od limuna pukotine na zidovima, ventilacionim otvorima, dovratnicima i prozorima ili bilo kom delu za koji sumnjate da koriste kao ulaz u vašu kuću. Najjednostavniji način je da sipate limunov sok u bocu sa raspršivačem i prskate sumnjiva mesta.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas