· · Коментари: 1

"РАДИ СВАКИ ПУТ": Жена поделила ТРИК како да се отарасите МРАВА за мање од 200 динара

Ако имате проблем са мравима који вршљају по вашој кући и не можете да их се решите, овај савет обожаватеља госпође Хинч би вам могао помоћи да их држите подаље заувек

1651574191_ant-g5e24cc908_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Сви волимо напољи отопли и можемо да уживамо у сунцу, али чини се да са зрацима долази безброј инсеката.

Осим што досадне мушице зује по вашем дому када отворите прозоре, можда ћете почети да проналазите мраве у вашој кухињи.

Али ако нисте заинтересовани да користите скупе производе да бисте их се решили, онда би требало да послушате савет жене која је поделила трик на мрежама – а то ће вас коштати мање од 200 динара.

Све што вам треба да зауставите мраве је предмет који можда већ имате у свом купатилу - талк.

Прочитајте још: ГЕНИЈАЛНО! Ево чему могу да послуже ПЛАСТИЧНЕ ФЛАШЕ - решите један од НАЈВЕЋИХ проблема у кухињи

Одговарајући на објаву на Фејсбуку, једна особа је рекла: „Талк у праху. Користила сам га када сам била "нападнута" и одлично је функционисао. То је тако лако за направити, ставила сам га у близини улазних тачака, негде у мају, неколико година за редом и сада више не морам. Најбоље откриће које сам икада сазнала.“

Фото: Пиксабеј

Неко други је додао: „Може се користити било који стари талк, одличан је и сваки пут их убија заувек, а није скуп.“

И други су се сложили: "Посипам талком око задњих врата и ради",  "да бих спречио да дођу сваке године, посипао бих талком по праговима и прозорским даскама. Од тада никада нисам имао проблема са мравима", "талк у праху делује веома добро".

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.