Oglas
· · Komentari: 0
ZIMSKI PERIOD

Tri jednostavna saveta za čuvanje TOPLOTNE ENERGIJE u domu i uštedu novca

Da li se i vama čini da vam je dom hladan, a računa za grejanje nikada veći?

1641848458_radiator-g62ade7a99_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Grejanje je jedna od značajnih stavki svih kućnih budžeta, posebno kada se tokom zime skoro 40 posto energije utroši na grejanje u domaćinstvu.

Pročitajte još: Fatalan, šarmantan i neverovatno pametan: Da li znate ko je bio prvi BEOGRADSKI PLEJBOJ - Zaveo je tri najlepše Jugoslovenke, pa im slomio srce

Nebitno kako se grejete, jedan od ova tri saveta će vam sigurno poslužiti da uklonite ili dodate faktore koji mogu uticati na temperaturu vašeg doma.

Ne pregrevajte dom

Nije dovoljno samo uključiti grejanje i onda ga ostaviti na istoj temperaturi cjelog dana. Ako imate termostat, održavajte ga između 18-20 stepeni, a povećavajte prema potrebi. Svaki stepen više može tako povisiti za skoro 10 posto vaš račun. 

Pročitajte još: "DRAMATIČNO, ALI LEPO": Ketrin Zita se u šestoj deceniji razgolitila i pobrala pohvale! (FOTO)

Podelite toplotu rerne

Upravo ste pekli nešto u rerni? Ostavite je otvorenom kako bi topao vazduh prešao na ostatak prostorije. Osim što će vam biti toplije, ukoliko ste pekli neke fine kolačiće, dom će vam mirisati na najlepše mirise!

Zavese ne služe samo za dekor

Pročitajte još: Gde bi trebalo da postavimo policu sa knjigama prema FENG SHUI pravlima? Evo šta donosi negativnu energiju

Lepe zavese mogu mnogo podići enterijer i uklopiti se u paletu boja vašeg doma, ali isto tako su i korisne za zadržavanje toplote. Tkom dana, one upijaju sunčeve zrake, dok noću vas štite od duvanja, pa ih danju razmaknite i čim prođe sunce ponovo navucite.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas