Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗИМСКИ ПЕРИОД

Три једноставна савета за чување ТОПЛОТНЕ ЕНЕРГИЈЕ у дому и уштеду новца

Да ли се и вама чини да вам је дом хладан, а рачуна за грејање никада већи?

1641848458_radiator-g62ade7a99_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Грејање је једна од значајних ставки свих кућних буџета, посебно када се током зиме скоро 40 посто енергије утроши на грејање у домаћинству.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Небитно како се грејете, један од ова три савета ће вам сигурно послужити да уклоните или додате факторе који могу утицати на температуру вашег дома.

Не прегревајте дом

Није довољно само укључити грејање и онда га оставити на истој температури цјелог дана. Ако имате термостат, одржавајте га између 18-20 степени, а повећавајте према потреби. Сваки степен више може тако повисити за скоро 10 посто ваш рачун. 

Прочитајте још: "ДРАМАТИЧНО, АЛИ ЛЕПО": Кетрин Зита се у шестој деценији разголитила и побрала похвале! (ФОТО)

Поделите топлоту рерне

Управо сте пекли нешто у рерни? Оставите је отвореном како би топао ваздух прешао на остатак просторије. Осим што ће вам бити топлије, уколико сте пекли неке фине колачиће, дом ће вам мирисати на најлепше мирисе!

Завесе не служе само за декор

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Лепе завесе могу много подићи ентеријер и уклопити се у палету боја вашег дома, али исто тако су и корисне за задржавање топлоте. Тком дана, оне упијају сунчеве зраке, док ноћу вас штите од дувања, па их дању размакните и чим прође сунце поново навуците.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas