Oglas
· · Komentari: 0
ŽIVOT

GENIJALNO! Žene, evo rešenja večite dileme: Da li vas više IZNERVIRAJU muž ili deca?!

Ma koliko da su brižne majke i supruge, i ženama zna kap da prelije čašu...

1617142809_Depositphotos_243047394_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Briga za deci i porodicu nesporna je svakoj ženi, ali sve su saglasne u činjenicama da odgajanje dece nije lak posao i da iziskuje mnogo živaca i truda. Iako većina žena ovaj životni zadatak ispunjava sa srećom i zadovoljstvom, postoje situacije koje su posebno stresne za žene.

Stručnjaci za  kažu da je rešenje za ovakve problem jednostavno - potrebno je više komunicirati

U sveemu tome, mnoge majke kao izvor stresa ne vide svoju decu nego svog partnera. U istraživanju portala Today, u kome je učestvovalo 7.000 majki, ispostavilo se kako 46 odsto žena smatra da više problema od dece stvaraju "velika deca", odnosno njihovi partneri.

Pročitajte još: Knjige koje su još pre više od 100 godina odnete na ANTARKTIK: Da li ste pročitali neku od njih?

Kada su ih pitali za nivo stresa koji uzrokuju, prosečan odgovor je bio 8.5 od 10. Razlog je to što smatraju da većina kućnih i porodičnih obaveza nije pravedno raspoređena i pada upravo na njih, žene.

Pročitajte još: Ako želite da doživite stotu, idite u MUZEJ

Sa druge strane, u istraživanju sprovedenom na 1.500 očeva, saznali su da očevi smatraju kako se sve više trude, a ne dobiju za to nikakvu pohvalu. Čak dve trećine  muškaraca žele da ih s vremena na vreme supruga pohvali za njihove postupke. 

Stručnjaci za  kažu da je rešenje za ovakve problem jednostavno - potrebno je više komunicirati.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas