Oglas
· · Komentari: 0
VELIKA PORODICA

A VI SE ŽALITE NA HRPU PRLJAVOG VEŠA: Majka 16-oro dece pokazala koliko veša opere – svaki dan! (FOTO/VIDEO)

Otkrila je i svoje trikove koji joj olakšavaju taj beskrajan posao.

1598533274_Capture6.JPG
Foto: Printskrin / You Tube / Not Enough Nelsons
Oglas

Tiffany i Benji Nelson iz Amerike ponosni su roditelji 16-ero dece uzrasta od 23 godine do 11 meseci. Sa toliko klinaca o kojima se brine, ova majka otkrila je kako ubrzava pranje odeće, pokazujući koliko se veša nakuplja u njenoj porodici nakon samo jednoga dana.

Pročitajte još: Ove osobine poseduju DECA koja su vrlo PSIHOLOŠKI OTPORNA

Svako dete dobija posao za koji je zaduženo godinu dana, a Tiffany kaže da im to pomaže da postanu “profesionalci” i ne mora stalno da uči decu kako da odrade posao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So grateful for our beautiful country!!❤️ Happy July 4th everyone!! Have a great day!! 🇺🇸

Objava koju deli Not Enough Nelsons (@notenoughnelsons) dana

Sortiranje u četiri grupe 

“Ako moja deca svaki dan nose jednu do dve kombinacije i ostave ih neuredne, plus pidžamu, evo koliko rublja imamo samo za jedan dan. Ako ne operem rublje jedanu nedelju, sve izmakne kontroli”, izjavila je majka u videu na njihovu YouTube kanalu.

Pročitajte još: TRIK ove mame oduševio je svet (FOTO)

Tajna je u tome da svu odeću sortiraju u četiri grupe – peškiri, plavo i crno, crveno i ružičasto i belo. Odeća se pere kada se cela korpa napuni istom bojom, a Tiffany kaže da je to gotovo svakodnevno.

Pročitajte još: DETE koje raste u kući BEZ KNJIGA razvija OPASNU NAVIKU

Nakon pranja hiljade komada odeće godišnje, Tiffany je pronašla način kako da olakša ceo proces.

Odeća putuje od jednog do drugog

“Za svaku veličinu odeće, umesto da pišem njihova imena ili imam korpe sa njihovim imenima, uzmem određenu boju. Tako kada nasleđuju odeću neće imati tuđa imena na sebi. I znaju koja je boja za koji uzrast. Kada operem odeću, samo je rasporedim po bojama”, objasnila je snalažljiva majka.

Pročitajte još: NOVI IZAZOV PREPLAVIO TIK TOK: Roditelji polivaju bebe vodom, a njihove reakcije nasmejaće i najveće mrgude (VIDEO)

Iako je njen život ekstremno dinamičan, Tiffany tvrdi kako nikad ne bi ništa promenila.

“Uvek nas pitaju jesu li to stvarno naša deca. Sedmero je bioloških, a devetero usvojenih. Tako da su svi naši. Jednako volimo svako od naših 16-ero dece”, zaključila je ponosna majka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas