Oglas
· · Komentari: 0
GENIJALKA

Ova mama je GENIJALKA: Deci u isto vreme servira glavni obrok i desert (VIDEO)

Majka i nutricionistkinja Emili Dingman objasnila je zašto deci uvek poslužuje desert uz glavni obrok, a roditelji kažu da je ta ideja genijalna.

1614006254_pjimage--4-.jpg
Foto: Printskrin / TikTok / myeverydaytable
Oglas

U videu objavljenom na TikToku Emili je pojasnila svoju filozofiju kojom zapravo pokušava da nauči decu da ne povezuju slatko sa poslasticom, odnosno nagradom.

- Ako deci damo desert nakon što pojedu brokoli, zapravo impliciramo da je brokoli lošeg ukusa, a desert dobrog i tako šaljemo pogrešnu poruku. Na ovaj način hrana je neutralna i ne daje se prednost nijednom izboru - ističe.

Pročitajte još: Roditelji, OVO morate znati: Evo šta da uradite ako vam se dete izgubi u tržnom centru? (VIDEO)

- Drugi razlog je taj što omogućava deci da slušaju sopstvene znakove gladi i ne prejedaju se ili pak štede prostor za desert - dodala je Emili.

NJen video pregledan je 1.7 miliona puta, a roditelji u komentarima hvale savet koji je dala.
@myeverydaytable

Reply to @18spashley Who will try this and report back? 🙋🏼‍♀️ ##healthyfamily ##feedingkids ##momtok ##learnontiktok ##tiktokpartner

♬ original sound - Emily Dingmann

Pročitajte još: "To je čini lepom i jedinstvenom": Devojčica rođena sa MLADEŽOM PREKO POLA LICA, a roditelji neće ni da čuju za operaciju (FOTO)

"Ovo je genijalno", "To bi mi pomoglo u detinjstvu da ostvarim bolji odnos sa hranom", "Sad često preterujem jer mi roditelji nisu dopuštali šećer i čips", priznali su neki.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas