Oglas
· · Komentari: 0
SAMO ZA DAME

KRATAK kurs ZAVOĐENJA: Levo uho i DESNO RAME! Naćićete MOMKA čim primenite ovih 7 SAVETA

U svom najboljem ste izdanju: našminkani, doterani, na vrtoglavim štiklama, ali to ne deluje na muški svet! U čemu je problem?

1601540577_Depositphotos_268386536_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Nekoliko proverenih saveta iskusnih zavodnica pomoćiće vam da probudite svoju zavodljivu stranu i situaciju sagledate sa muške strane.

1. Ne skrećite pogled!

Pogled i osmeh su dobitna kombinacija. Kada vam se sretne pogled sa muškim - ne skrećite ga, nastavite da ga gledate u oči i dodajte smešak. Ako sklonite pogled šaljete poruku da vam se ne sviđa. Osmeh je najbolja šminka!

Pročitajte još: Odabir BOJE LAKA za nokte nije slučajan! Evo šta ona govori o nama

2. Pokažite kožu

Muškarci su vizuelna stvorenja, njihova mašta je skromnog dometa. Ako mislite da je rešenje duboki rekolte ili ekstra kratka suknja - varate se. Oni bolje reaguju na obnađena ramena ili vrat. Ogrlicom skrenite pažnju na taj deo tela.

Muškarci vole ženski vrat Foto: Depozit

3. Obucite se za muške, a ne ženske oči

Ako vas na ulici više gledaju žene nego muškarci - svaka čast za stil! Mušakrci vole ženstvene žene, pa umesto tunike obucite nešto što ističe struk.

Ako vas odmeravaju žene - svaka čast, ali to nije put do muškog srca!

4. Skrenite pažnju na noge

Obukli ste suknju (to je jasno da morate) i s vremena na vreme ih polako prekrstite, jer ćete tako privući muški pogled. Dok su vam noge prekrštene polako njišite stopalo, jer time poručujete da ste opušteni i spremni za flert.

Pročtiijte još: Odgovor je u POGLEDU: Da li ćete ostati PRIJATELJI ili POSTOJI NEŠTO VIŠE

5. Slučajno ga dodirujte

Dodir je znak bliskosti i ima magično dejstvo na muškarca. Počnite tako što ćete mu dodirnuti lakat, a ako vas zasmeje doditnite mu vrhovima prstiju rame. Ako okrene pogled nežno mu rukom vratite lice ka vama.

Čim podigne čašu i vi to uradite!

6. Oponašajte ga

Postoji studija koja pokazuje da oponašanje nečijih pokreta povećava interesovanje za vas. To se često dešava sa osobama koje su vam bliske. Radite to spontano, a ne kao imitiranje. Recimo, kada on podigne čašu uradite to i vi.

Pročitajte još: HIT na INSTAGRAMU! Ovakvu minđušu NIKADA NISTE VIDELI! Odgledajte VIDEO do kraja

7. Birajte njegovu levu stranu

Leva strana tela je povezana sa desnoms tranom mozga koja je zadužena za estetiku i osećanja. Hodajte sa njegove leve strane, pričajte mu u levo uho, jer ćete ga tako emotivno stimulisati.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas