Oglas
· · Komentari: 1
KUĆNI TRIKOVI

Ovo SVI imamo u kući, ali nismo znali da IZBELJUJE PATIKE kao nijedno drugo sredstvo! (VIDEO)

Ceo proces čišćenja i izbeljivanja patika kamerom je zabeležila poznata blogerka iz Kanade i za samo nekoliko sati video snimak je postao viralan, a patike su zasijale novim sjajem

PATIKE.jpg
Foto: PrintscreenYouTube/Faith Chappelle
Oglas

Par belih patika je sve što nam treba tokom proleća i leta. Loša stvar kod belih patika jeste činjenica da se mogu ispljati već posle jednog nošenja. 

Pre nego što stare patike bacite u smeće pogledajte kratak video snimak

Iako na tržištu postoji velika ponuda proizvoda za izbeljivanje i uklanjanje mrlja, oni baš i ne uspevaju da skinu sve prljavštine. Donosimo vam jedan trik, korak po korak, koji možete primeniti na svojim patikama pre nego se odlučite da kupite nove i stare bacite u smeće.

Pročitajte još: Island je našao način da smanji narkomaniju kod tinejdžera za 40 ODSTO, može li Srbija da prepiše MODEL?

Kanadska blogerka je koristila običnu pastu za zube. Ona ju je utrljala četkicom za zube na bele patike i oduševila se rezultatom.

Pročitajte još: Razvedena i ponovo ZALJUBLJENA: Zašto strah ženama sprečava novu SREĆU?

Ipak, pre tretmana zubnom pastom, patike je potpila u toplu vodu sa malo deterdženta za veš. Zatim je kompletnu površinu patika premazala pastom za zube. Uz to, ona savetuje da ćete bolji rezultat postići ako koristite pastu za izbeljivanje zuba.

Većina pasti za zbue sadrži sodu bikarbonu, koja deluje kao abraziv i pomaže pri uklanjanju mrlja, baš kao što to čini i na vašim zubima. Nakon tretmana pastom, blogerka je svoje patike potpoila u kantu sa izbeljivačem i ostavi ih šest sati. Na kraju ih opere u mašini za veš za potpuni završni učinak.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas