Oglas
· · Komentari: 0
KORISNO

ŽVAKA U KOSI: Lako i jednostavno rešenje za ovaj problem, a nisu MAKAZE

Sigurno vam se nekada u životu desilo da vam se zalepi žvaka u kosu.

1597833278_Depositphotos_223806002_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Frustracija koju doživite, pri pomisli da jedino makazama i skraćivanjem kose možete ukloniti žvaku, više nije problem.

Evo kako možete ukloniti žvaku iz kose, ne koristeći makaze.

Uklanjanje uz pomoć leda

Foto: Depozit

Nekoliko kockica leda stavite u plastičnu kesu ili u kuhinjsku krpu i zavežite. Držite ledenu kesu ili krpu na slepljenom delu kose 15 do 30 minuta ili koliko je već potrebno da se žvaka zaledi i postane kruta. 

Pročitajte još:  Ovaj HOTEL ispunjava želje! Sve je na dohvat ruke, a septembrom je POSEBNA PRIČA (FOTO)

Ne prislanjajte led detetu na teme i svakako zaštitite ruku od leda gumenom rukavicom, peškirom ili komadom tkanine. Razlomite smrznutu žvaku. Ne biste trebali da imate problema: jednostavno je odlomite prstima, a zatim lagano izvucite smrznute komade iz kose. Ako toplina vaših prstiju počne topiti gumu, ponovo na nju stavite led i ponovite postupak.

Pročitajte još: PIRINČANA VODA SPREČAVA BORE: Evo kako da napravite prirodnu masku za lice

Foto: Depozit

Uklanjanje uz pomoć ulja

Utrljajte rastvarač na bazi citrusa u žvaku. Sredstva za čišćenje koja sadrže ulja citrusa i kore voća smanjiće lepljivost žvake, pa ćete bez teškoća osloboditi kosu.

Pročitajte još: Pojavljuju vam se CRVENE TAČKICE posle BRIJANJA: Evo zašto se to dešava i kako da SPREČITE

Nanesite malu količinu rastvarača direktno na mesto gde se guma zalepila za kosu i trljajte sve dok ne budete mogli bezbolno odvojiti kosu od žvake. Na kraju dobro operite kosu šamponom, a ruke sapunom, kako biste potpuno uklonili ostatke rastvarača.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas