Oglas
· · Komentari: 0
nega usana

BALZAM ZA USNE od potpuno prirodnih sastojaka: Pravi se za 10 minuta, a sastojke već imate u kući! (RECEPT/VIDEO)

Napravite svoj balzam za usne ili sjaj za usne za samo deset minuta! Domaći balzam za usne je fantastična ideja za poklon sa neograničenim mogućnostima ukusa i boja!

1623753312_Depositphotos_437563980_xl-2015.jpg
FOTO: Depozit
Oglas

Posebno je važno da usne budu hidrirane kako ne bi bile ispucale i nadražene. Domaćim melemom za usne možete obradovati sestru, mamu ili najbolju drugaricu, koje će sigurno biti oduševljene ovim "uradi sam" poklonom.

Domaći balzam za usne koji možete napraviti od potpuno prirodnih sastojaka.

Balzam za usne se pravi brzo, uz jednostavan proces i onog trenutka kada napravite prvi, poželećete da isprobate još zilion različitih verzija!

Pročitajte još: Napravite NEŽNE TALASE kao iz frizerskog salona: Trik sa kuhinjskom krpom! (VIDEO)

Recept za balzam za usne

Sastojci: 

  • 3 kašike pčelinjeg voska
  • 2 kašike ši putera
  • 4 kašike kokosovog ulja ili drugo tečno ulje kao što je bademovo ulje, maslinovo ulje ili ulje grožđa
  • esencijalno ulje (10-20 kapi) ili aromatično ulje (1/2 grama)

Postupak: 

1) Otopite pčelinji vosak, šea puter i kokosovo ulje u koracima od 30 sekundi, dobro mešajući nakon svakog.

2) Umešajte esencijalno ulje ili ulje za arome.

3) Pažljivo prespite tečnost u posudice u kojima ćete čuvati bazam.

Pročitajte još: TRIK za prikrivanje bretela od grudnjaka! Od sad možete da uživate u elegantnim i zavodljivim modelima! (VIDEO)

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas