· · Коментари: 0
СТРАШНО

Након јавне објаве да је моћник из филмске индустрије силовао, СРПСКА глумица открила детаље разговора (ВИДЕО)

Јавност је шокирала својим признањем, а сада је наставила са изношењем детаља

1598428612_mariola.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ивкова слава

Данијела Штајнфелд, шокирала је јавност признањем да је моћник из филмске индустрије силовао, а на ове изговорене речи и српско тужилаштво одлучило је да покрене истрагу.

Прочитајте још: Џерард Батлер проговорио о раскиду: Немам времена

Глумица која је јавности постала позната играјући улогу Мариоле у филму "Ивкова слава" и  Донку у серији "Рањени орао", отворила је душу у документарном филму "Зацели ме" и испричала све о силовању које доживела пре неколико година, након чега се преселила у Америку. Како је и сама навела ћутала је, јер се плашила, а њене колеге, које су такође шокиране овим сазнањем и које су јој пружиле подршку, саветовале су је да каже о коме је реч.

 

Ипак, млада глумица још увек не открива име, али је у филму снимљен и део разговора са моћником након силовања: Данијела пита непознату мушку особу, да ли се сећа да је плакала и да није желела да остане насамо с њим, да се осећа угрожено, да је говорила “не”, овај јој одговара:

– Могу да разумем, али то је велика грешка! Моје исказивање нежности није израз непоштовања, то је твоје достигнуће! То је за част, а не за осећај угрожености. Искрено ти говорим. Као да бих ставио ку*ац у неку коју не поштујем? Да понижавам, да потцењујем? Напротив, то радим са особом која заслужује моју наклоност! Имаш ли ти појма ко сам ја – упитао је он на крају.

Прочитајте још: Венчали су се у паузи за ручак, а важили су за један од најскладнијих глумачких парова код нас

Глумица је у свом гостовању за ТВ Сарајево рекла да јој је била идеја да направи филм о последицама сексуалног злостављања из перспективе жртве, али и силоватеља.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.